Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slohová práce-pomozte

Od: pomozte odpovědí: 6 změna:

Ahojte,

dostali jsme pro slohovou práci téma- ,,Prázdninové dobrodružství, které se poněkud zkomplikovalo", a já si s ním nevím rady. Má to být vyprávění s jednou-dvěma přímýma řečma. Budu ráda za pomoc. :) moc děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud není dáno jestli to má být vypravování, povídka, ... tak asi můžeš používat cokoli, ale aby to splňovalo podmínky slohový práce obecně.

dejavu*
hodnocení

2x

No a co jsi vlastně o prázdninách dělala? Bude se ti to lépe rozvíjet, když začneš známým, než vařit z vody a vymýšlet si něco o návštěvě na Islandu, kdy vám cestou došlo v rybářském škuneru palivo. ;) Tak začni, šup, šup! Začni a napiš aspoň 10 vět o tom, kde jsi byla a co jsi tam dělala. Jestli čekáš, že to tu za tebe někdo napíše, tak nenapíše, musíš se snažit a my ti pomůžeme. ;)

doplněno 12.11.15 12:11:

Tak já jsem se těšila, jak budeme na základě tvého začátku vymýšlet spolu možné komplikace a ty nic! :( Ale tak, snad pro příště už budeš vědět, když budeš zde hledat pomoc, že to za tebe nikdo neudělá, ale rádi pomůžeme, ale to musíš komunikovat a namáhat si hlavu.

sunset*
hodnocení

1x

Jednoho pošmourného dne na konci babího léta

A: Ségra, pamatuješ na toho krásnýho Itala?

B: No jo

A: Jsem s ním těhotná

B: To se to prázdninové dobrodružství poněkud zkomplikovalo...

pajazrajja*
hodnocení

0x

a co takhle popustit fantazii uzdu?

pomozte
hodnocení

fantazie zrovna asi nefunguje :P

asd1

Tak si něco vymysli ;)

Ta slohovka má 1. ohodnotit tvoje schopnosti a 2. naučit tě vyprávět příběh. Když to napíšu za tebe tak známka bude za moje schopnosti a ty se nic nenaučíš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]