Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
dostali jsme pro slohovou práci téma- ,,Prázdninové dobrodružství, které se poněkud zkomplikovalo", a já si s ním nevím rady. Má to být vyprávění s jednou-dvěma přímýma řečma. Budu ráda za pomoc. moc děkuju
No a co jsi vlastně o prázdninách dělala? Bude se ti to lépe rozvíjet, když začneš známým, než vařit z vody a vymýšlet si něco o návštěvě na Islandu, kdy vám cestou došlo v rybářském škuneru palivo. Tak začni, šup, šup! Začni a napiš aspoň 10 vět o tom, kde jsi byla a co jsi tam dělala. Jestli čekáš, že to tu za tebe někdo napíše, tak nenapíše, musíš se snažit a my ti pomůžeme.
Tak já jsem se těšila, jak budeme na základě tvého začátku vymýšlet spolu možné komplikace a ty nic! Ale tak, snad pro příště už budeš vědět, když budeš zde hledat pomoc, že to za tebe nikdo neudělá, ale rádi pomůžeme, ale to musíš komunikovat a namáhat si hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.