Nejste přihlášen/a.
na bicí se netluče, ale hraje. Proto ti radím : nejdříve se uč vyťukávat rytmy.
Jsem doma kdysi měl dokonce takovou pěknou PC utilitku, která ti přehrála rytmus a tys ho po ní musel zopakovat ťukáním na mezerníku. Bohužel už si nevzpomínám jak se jmenovala. Ale zato si dobře pamatuji, jak rychle začalo jít do tuhého. Spojku do tanga jsem pořádně netrefil nikdy a v latinách jsem neměl šanci.
Zkus nějakou takovou utilitku pohledat a trénuj, ať poznáš jak na tom jsi a kolik vydržíš. Přeji ti úspěch.
To víte, že tě vezmou, jen běž na přijímačky. ZUŠ není jen pro talentované ale i pro ty, co chtějí něco dělat.Do začátku si budeš muset pořídit alespoň starší bicí sestavu, počítej tak 6000 Kč. Na něčem musíš doma trénovat.A když ti to půjde, třeba tě vezmou do žákovského orchestru a pak už budeš muset šetřit na podstatně dražší nástroje.Já kupovala bicí za 36000, každou chvíli nové paličky nebo praskne činel , blána na buben apod. Ale tak je to u všech hudebních nástrojů.
Nejdřív dojdi do hudebky na konzultaci. Jesrtli ti potvrdí, že máš šanci na to se začít učit, jdi do toho. Hrát jenom v hudebce je pitomost, proto je potřeba mít doma svoji bicí soupravu. Klidně se poohlédni po elektronických bicích. Alesis DM 8 z sruhé ruky a jim podobné do 10tis. Kč postačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.