Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim jak dal

Od: darla98 odpovědí: 16 změna:
Ahoj... ani nevim jak začít a jak to napsat... právě sedím.. a bolí me ruka kterou jsem si porezela. Dělám to v celku často. Doma mě nemají rádi pořád na mě už od školky sprostě rvou, vše mi vyčítají, nic nemohu nemohu ani ven s kamarádkou po škole naše co se mě týká zajímají pouze moje známky a co udělám doma za práci pořád a často mě mlátí je mi 20 odešla bych ale nemám kam jít celá rodina se nesnasi nikoho nemám nemám ani kamarády lidi me mezi sebou nechvou dřív jsem byla zla a hodně lidem ublizila v žádnem školním kolektivu me taky nechtějí protože moji minulost znají, před pul rokem jsem se pokusila o sebevraždu potrebuji psychologa vim to ale naším to říct nemohu vysmáli by se mi a sama jít k němu taky nemohu když věčně nikam nesmím já už nevim vo dělat jak dal já snad už ani nechci:( pro rodiče je jen mladší sestra, vlastní otec nemá zájem, další rodinu nemám, kamarády nemám, škola mi nejde, všichni se mi jen vysmívají:( co mám dělat?:(

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Darlo, proč hledáte radu tady? Dokud budete všechny rozumné rady odmítat, nedokáže Vám pomoci ani poradit nikdo.

Sebepoškozování musíte začít řešit okamžitě, nemůžete hledat "pseudodůvody", proč nemůžete navštívit psychologa nebo spíše psychiatra.

Místo hledání výmluv se hned zítra seberte a zajděte k odborníkovi!

lidus*
hodnocení

2x

Sice jste už dospělá ale já bych navštívila sociálku, pak si zbalila svých pět švestek a šla bydlet třeba do nějakého azyláku, nebo si ve dvaceti našla bydlení-podnájem, třeba jen jeden pokojík, pokud studujete musí na vás rodiče něco platit. Píšete, škola mi nejde, škoda zahodit ji ve 3 ročníku ale pokud už dnes víte, že k maturitě stejně nedojdete, najděte si práci, zkuste rekvalifikace a hlavně utíkejte od takových rodičů. Co prarodiče, nepomohou? Psychologa potřebujete určitě, hlavně se přestaňte sebepoškozovat a litovat.

doplněno 07.11.15 22:12:

Pokud vaši rodiče, pravidelně kontrolují vaši el.žákovskou, budete nejspíš pěkné kvítko ale i tak nemají právo vás týrat a platí to co jsem napsala.

albatros498022*
hodnocení

1x

Odešel jsem z domova v 18 a začal žít svůj život a byl jsem spokojen, tvrdit, že to nejde je jen známka pohodlnosti, nic jiného.

darla98
hodnocení

Jasný! Komfort v této rodině mi hrozně vyhovuje kdybych mela z čeho jdu taky bohužel nemám když studuji 3 ročník SŠ

cjic
hodnocení

1x
No a proč nejdeš k psycholožce místo školy? Normálně ráno. Potvrzení od doktora na omluvu absence ve škole stačí, ne?
darla98
hodnocení

Máme internetové žákovské knížky tam vidí zda ve škole jsem nebo nejsem

uska*
hodnocení

0x

Je to 20 let, asi studuješ VŠ a nemůžeš nikam ven? Přestaň nás šidit a vymýšlet si. Neříkám, že nemáš problémy, ale proč ještě k tomu lžeš?

darla98
hodnocení

Ano je mo 20 a studuji 3rocnik SŠ bohužel... nevím proč bych měla v něčem takovém lhát místo fnukani a psaní tohodle bych byla taky radši doma s mamou. Člověk tu prosí o pomoc a by v se do něj navezete ze lze super dik
albatros498022*

Studovat ve 20-ti 3 ročník SŠ to nějak nechápu, já SŠ končil v 19-ti.

albatros: Co je na to divného? Já třeba maturoval až ve 23 letech (holt mi déle trvalo, než jsem si uvědomil priority).

sanyo*

albatrosi - nevyčítejte zbytečně, tazatelka může mít stoprocentně pravdu, můj známý maturoval v asi 23 letech, i když tomu asi nebude věřit, souhra okolností tomu chtěla.., a vím i o dalších případech.., důvody jsou různé..

darla98
hodnocení

Sanyo děkuji!
ria*

Mno to není zrovna ideální odpověď ..

doplněno 07.11.15 20:57:

Neodcházejte, to v kolika studujete je prkotina. Každý z nás tady má nějaký problém, psychický, fyzický, a já nevím jaký.. Jen napište s čím konkrétně poradit, máte očividně hodně starostí.. :/

doplněno 07.11.15 21:02:

co znamená "zmlátí mě"?

darla98
hodnocení

Já nechápu vás proč se bez důvodně do me navazite ze lzu když to nemůžete 100% vědět a ano i takové případy co ve 30 studují 3.ročník SŠ jsou naschle

hodnocení

0x

Máte pravdu, potřebujete pomoc odborníka - psychologa nebo psychiatra. Rodičům nic říkat nemusíte, jste dospělá a svéprávná. O své zdraví se musíte tudíž starat sama. Takže nehledejte výmluvy proč to nejde a vyhledejte odbornou pomoc dřív, než bude pozdě. Buďte zodpovědná především sama k sobě. Nejdříve se musíte dát psychicky do pořádku a pak se dá řešit to ostatní. Ale bez pomoci to sama nezvládnete. Přestaňte se sebepoškozováním a začněte se léčit..

doplněno 07.11.15 20:58:

Ukažte rodičům, že jste na tom tak psychicky špatně, že si ubližujete. Nevěřím, že by Vám bránili v tom, abyste vyhledala odbornou pomoc!

darla98
hodnocení

Jenže kdy tam mám jít když me tolik hlídají a nikam nesmím? Když jim to řeknu budou se mi smát a když přijdu pozdě ze škole zmlátí mě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]