Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem 18 ti letý student a přihlásil jsem se na kurzy k přípravě na Národní Srovnávací zkoušky od firmy SOKRATÉS(Olomouc). První lekci jsme měli 24.10.2015 to jsem dopředu zavolal že na tento termín se nemohu dostavit. Potom mi přišel do mailu informace o změny v rozvrhu a v bylo napsáno že další lekce je 31.11.2015 . Jelikož 31.11. ani neexistuje (čehož jsem si nevšiml) a mysleli tím 31.10. tak jsem tuto lekci samozřejmě nevědomě zameškal. Když jsem tam volal co to má znamenat, řekli mi do telefonu, že jsem se měl ozvat dřív. Ale myslím si, že určitě není moje blbost to, že mi pošlou špatné datum. Jelikož jsem nespokojený s přístupem této firmy jsem se rozhodl přejít přímo do SCIO kurzů. Potřebuji však vrátit peníze od SOKRATA. Jde to? Myslím třeba podle zákona jestli to nefunguje podobně jako vrácení peněz při nespokojeností se zobížm atd. V případě vás prosím o tipy jak "vymáhat" z těchto lidí peníze (legálně)
Přečtěte si podmínky smlouvy a tak je jistě uvedeno za jakých okolností se kurzovné vrací. Zpravidla se musí jednat o dosti závažnou okonost, která by vám bránila kurz vykonat. Jinak pokud by mi přišel mail s takovým datumem tak bych předpokládal překlep a telefonicky bych si toto ověřil, mail byl určitě zaslán včas aby se na něj dalo reagovat. Podle mne způsob jak získat kurzovné zpět není. O vymáhání bych se asi nesnažil , vše bude dobře právně ošetřené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.