Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové,
jestli někdo dokážete najít on-line archiv (stačí názvy článků, ne samotné články) časopisu ČESKÝ JAZYK A LITERATURA ( spn.cz/... budu vám nohy líbat! Protože pokud bych to chtěla probírat ručně, tak mě v knihovně ve skladu těma časopisama asi umlátí. A mně se tam taky nechce trávit celý den nad horami sešitků.
Zvládnete to někdo? Je to někde na internetu (a já neumím hledat), nebo mám smůlu?
Dobrý den, patrně budu vyzván, abych si políbil něco sám, ale zeptám se. Máte nějakou informaci, že existuje digitalizovaná podoba tohoto periodika? Nestačil by Vám jen archív časopisu Česká literatura? Zdravím!
doplněno 28.10.15 22:10:Já jsem si myslel, že Vás spíše zajímá jiná část. Jinak, někdo se o tu digitalizaci musí zasloužit.
Co se zeptat přímo paní Buriánkové (viz Kontakt)? No, a ještě Vám zde dám jeden odkaz, který by Vás mohl zajímat (pokud ho již neznáte).
No, bývá to dobrým zvykem, že jsou tyto odborné časopisy on-line, resp. archiv jejich obsahu. Nemyslím plnou verzi časopisu, ale obsah - právě z důvodu, že někdy člověk potřebuje opravdu projít každé číslo každého ročníku x let nazpátek, jestli se tam nevyskytuje něco s tématem, který shání. A Česká literatura nestačí, potřebuji právě tu didakticko-mluvnickou část ale díky za snahu!
Asi zítra vletím do knihovny, přinesu si čaj a svačinu, a zaměstnám pracovníky skladu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.