Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím, kdy ČVUT stanoví termín přípravného kurzu z M a F na VŠ?
Nebo nemáte prosím někdo nějaké zkušenosti s přípravným kurzem na VŠ z matematiky (kromě MatFyzu) v Praze, nejlépe někde poblíž metra?
Mockrát děkuji
Dobrý den, ten kurz byl spojen s loňským Dnem otevřených dveří. Letos se tato akce opakuje, ale nenašel jsem informaci, že po ní opět začne kurz. V odkazech najdete termín letošního Dne otevřených dveří a kontakt na VŠ. Takže, buď si zajít na tu akci nebo se předem informovat přímo na škole. Zdravím!
P.S. Možná se ten kurz neosvědčil a letos ani nebude.
webhost.fjfi.cvut.cz/... fjfi.cvut.cz/...
doplněno 28.10.15 11:05:Bohužel, Váš čas nemohu organizovat . Ale, je zvláštní (varující), že škola nekomunikuje.
elisa24 - myslím, že kurz nemůže obsahovat nic jiného (složitějšího), než je středoškolská matematika. Větší rozdíly tam nebudou.
Děkuji za odpověď, na tento e-mail jsem už psala, ale vrátil se mi, že tato adresa neexistuje. Poté jsem zkoušela ještě e-mail přímo fakulty, která kurz pořádá, a nikdo mi neodpověděl. Zkusím tam ještě zavolat, ale zřejmě ten kurz bude (pokud bude) ve stejnou dobu, tak to nebudu stíhat .
Nechápu proč ty kurzy nejsou později, alepsoň o půl hodiny. Minimálně polovina škol s žáky, kteří by tam chtěli chodit mají ten den vyučování do 16:25.
Ty chces jit na FJFI?
Hledal bych kurz na fakulte, kam chces jit. FJFI bude mit jine pozadavky na znalosti nez treba sousedni fakulta strojni a pritom jsou obe soucasti CVUT.
MatFyz je nekde uplne jinde s pozadavkama.
Chtěla bych jít na MatFyz, ale jejich kurz se mi kříží s vyučováním. Takže je nesmysl jiný kurz než na MatFyzu? Myslela jsem si, že všechny tyto kurzy jsou zaměřeny na zopakování středoškolské matematiky a mají podobnou náplň.
Ty typy uloh a zpusob pouziti matematiky bude dost jiny, stejne jako jsou jine prijimacky z matyky na MatFyz a treba VS ekonomickou.
MatFyz neni o tupem pocitani. Je to o predstavivosti a premysleni nejlepsich postupu vypoctu a reseni, kde matematika je jen zpusobem vyreseni.
Ja mam treba zdrave ruce a umim nakreslit kilometry čar a krivek ruznyma barvama. Ale kdyz mi nekdo rekne "sedni a nakresli svitani nad loukou", tak jsem uplne ztraceny a to, ze umim nakreslit cary a krivky je mi nanic, kdyz to pak neumim pouzit.
Sezen si priklady z prijimacek minulych let, at vidis ty typy uloh, co tam jsou. Mozna nekde jsou i zapisky nekoho z toho pripravneho kurzu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.