Zdravím,před mojí lavici sedí jedna urážliva holka,která se baví s mojí spolusedíci - moji nejlepší kámoškou.Moc jsem se s ní nechtěl bavit protože je falešná,urážlivá a prostě kráva.Např:řekla vtip,já jí řekl že mi to nepříjde vtipné a ona se urazila.Ok to se ješte dá,kdyby další přestávku nedělala jako že se nic nestalo a nebavila se se mnou dal.Dnes udělala něco fakt hrozného,takže jsem řekl, že ukončuju naše přátelství,ona se urazila jako vždy a za 2 HODINY ZAS PŘIŠLA A ZAČLA DO ME MLUVIT.jakoby nic.Tak jsem ji ukázal fakač.Samozdřejmne se urazila a víte jak to pokračovalo?před chvílí mi zas napsala na Facebook jako by se nic nestalo.Tak já nevím jak se jí mám zbavit.Ona má nějakou krátkodobou pamět nebo co.Prosím o radu.
Záleží na tom, čeho chceš dosáhnout. Jestli opravdu toho aby ti dala pokoj a nevšímala si tě, tak ji prostě úplně ignoruj a dělej jako by nebyla. Jinak byl bys raději, kdyby se na tebe týden uraženě mračila jen za to, že jsi jí nepochválil vtip? Jestli tě přímo nějak nešikanuje (o tom tady nic nepíšeš), tak není důvod ji tak špatně hodnotit a je lepší s ní normáně vycházet a její pro tebe nesmyslné reakce neřešit.
Třeba se jí líbíš a snaží se Tě zaujmout (možná na to jde ale nešikovně). Pokud Tě obtěžuje, pak si jí vůbec nevšímej. Když nebudeš reagovat, přestane ji to bavit . To je ale opravdu tak hrozná, že jsi k ní takový? Každý je nějaký – někdo urážlivý, někdo drzý, někdo sprostý.. A někdo je prostě fajn.
anon*
ano je tak hrozná,jsem už unavený z toho že se furt uráži a za hodinu přijde jako nic .Kdyby to bylo aspoň kvůli něčemu normálnímu a ne kvůli tomu, že jsem se nezasmal jejímu vtipů,že zrovna potřebuju lepidlo ve vytvarce tak ji nepujcim atd.Asi si ji teda přestanu všímat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.