Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední škola

Od: misanek odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.Včéra jsem dostal třídní důtku.Bohužel jsem v tomto nevinně a odnesl jsem to jen já a další 3 spolužáci.Jedná se o to,že jsme byli na školním výletě.Když jsme odjížděli mikrobusem,tak jedna spolužačka dostala velmi inteligentní nápad,že rozhoupem mikrobus (řidič vystoupil,protože na něj jeden de*il začal házet naký gumový kousky).Bohužel nejsem,až tak hodný žák,takže jsem v 7 jsem měl napomenutí třídního učitele a v 8 pár poznámek,většinou za nepřipravenost apod.Učitelka to samozřejmě viděla a začala řvát.To jsme nějak přežili a pak v klidu dojeli do školi.Druhý den si učitelka vzala žákovské knížkdy pouze od nás 4,nikoliv od všech,takže důdku má jen my 4 a to eště já s kámošem vedle neprávem,protože jsme viděli tu učitelku,tak jsme nic nedělali.Tamti 2 žáci stim houpali,takže to mají právem.
Přejdu tedy k mé otázce.Vzhledem k tom,že chci na nějakou střední školu a mám třídní důtku 1 neomluvenou hodinu.Moje otázka zní.Dostanu se na sřední školu? Na pololetní vysvědčení budu mít jednu 4 z ruského jazyka jinak 3 a 2 . Díky za odpovědi .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mišanku, zavři na chvíli oči a představ si, že jsi ředitelem bezva školy. Až se v té postavě budeš vidět, představ si, že před tebou stojí průšvihový kluk Mišanek a chce chodit na tvou školu. Přijmeš ho? *hej* Pěkně píšeš, bez chyb. Tedy nejsi žádný blbeček. Proč se takhle chováš? Schválně, řekni! *hej*

iz*
22.10.15 05:22

Bez chyb?

dastka

Asi jste to nepochopila - to je IRONIE.

skola9283
hodnocení

2x

Děláš si srandu?

Proč by tě nepřijali?

Dělal jsem mnohem, mnohem horší věci na základní škole, nestačila mi na poznámky ani celá žákovská knížka a přijali mě bez problému..

daniel*
hodnocení

2x

Pokud máš 1 z chování tak se to nikam nepromítne - nikdo to řešit ani rozebírat nebude. Nech to být - třídní důtka je nic. Pokud se začneš hádat že to není pravda tak nakonec dopadneš hůř než když budeš držet hu*u a krok a blbě přikyvovat jak má paní učitelka ve všem pravdu - už jsi v 9té tak to vydrž.

hodnocení

1x

Mišánku, Mišánku. Tak dlouho se chodí se džbánem... OK, teď jsi nic nedělal, ale jak píšeš, jsi pěkný číslo. Tohle evidentně není Tvůj první průšvih a jak píšeš: Nic jsme nedělali, protože jsme viděli tu učitelku. = kdybych ji neviděl, tak se (možná?) přidám.

K Tvému dotazu, jestli se dostaneš na nějakou střední školu: Třídní důtka není hrdelní zločin a není důvodem k nepřijetí na střední školu, na nějakou se tedy dostaneš. To, že sis pohoršil, víš dobře sám. Ono s tím prospěchem to taky není zrovna valný. Za nás se čtyřkou na SŠ ani omylem. A dovolím si nesouhlasit s @babkazov, sice podle písemného projevu nejsi žádný *ement, ale fakt by to chtělo zabrat v gramatice.

ctenar*
hodnocení

0x

Pise nez tridni dutka budou vadit pri prijimacim rizeni spatne znamky.

iz*
hodnocení

0x

A co´s měl z češtiny?

S touhle češtinou a možnou dvojkou z chování to na střední školu moc nevidím.

Možná ani na učiliště – mnohá mají jako podmínku přijetí jedničku z chování.

Zamysli se nad svým chováním a změň je. Jestli to "dotáhneš" na dvojku z chování, bude to s přijetím obtížné.

aala

Když vidím úroveň dnešních sebevědomím oplývajících absolventů středních i vysokých škol, tak se ani nedivím, že jsou ke studiu přijímáni čtyřkaři a ani hodnocení jejich chování často nehraje roli :(

lidus*
hodnocení

0x

V dnešní době? Pokud uděláš přijímací zkoušku tak bez problémů a pokud máte dost peněz tak na státní ještě lépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]