Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Designer interierů - jakou skolu?

Od: patty27* odpovědí: 6 změna:

Zdravim vsechnz nasla jsem tuhle stranku a rada by jsem se svami o necem poradila.

Potrebovala bych poradit o oboru jako je Designer Interierů potrebovala bych zjistit skolu Dobrou skolu v kraji usteckem .

Bydlim v Litvinove okres Most. A nenasla jsem nic spolecnyho ze skolou jen nake povidky o desingu.

Budu rada kdýz mi pomuzete Dekuji. Moc .. S pozdravem Patula

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

madla*
hodnocení

3x

Určitě máte ve škole výchovného poradce, ten u sebe mívá seznam středních škol , má přehled o školách v kraji a dokáže poradit s výběrem.

dejavu*
hodnocení

3x
Doporučovala bych ti napřed vystudovat střední školu, pokud se dostaneš na uměleckou průmyslovku, bude to fajn, pokud ne, tak gympl a při něm si udržuj výtvarné vzdělávání na Lidové škole umění nebo u soukromého učitele a po střední škole jdi sem fud.ujep.cz/... na katedru designu. Pokud se nedostaneš, po škole je možnost vzdělávání dospělých designérrů zde designskola.cz/.... Bohužel, ve vašem kraji není umprumka, je tam jen mediální grafika a obalová technika, takže budeš muset asi dojíždět, případně mrkni zde, co je v krajích jinde: firmy.cz/... nebo zkusit některou z těchto středních škol.
každopádně vychází každý rok přehled středních škol a otevíraných oborů pro ten rok, pro ústecký kraj je to třeba zde atlasskolstvi.cz/... a také by to měla mít u vás výchovná poradkyně, případně to mají v pedagogickopsychologické poradně, kde ti mohou i ostestovat schopnosti a poradit vhodné obory.
patty27*

Dejavu = strasne dekuji ..

Takovou odpoved jsem necekala zaujmula me a sem moc vdecna jsou tam mnoho nabidek. Dekuji..

drich*
hodnocení

2x

Doporučil bych vyzkoušet tento katalog: skoly.vzdelani.cz/...

Zadáš obor který tě zajímá,formu studia a kraj a vypíše ti to seznam škol, které vyhovují...

patty27*

Zdravim.

Moc dekuji za to ze jste nekdo napsal potrebuji nakou stredni skolu stimhle zamerenim kuju moc.

myse*
hodnocení

2x

infoabsolvent.cz/...

doporučuji tyhle stránky - hledali jsme tam možnosti pro střední školy pro syny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]