Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Odjakživa mě hrozně bavila matika, fyzika a chemie, ale abych to zvládala na jedničky, musím nad tím doma dost sedět, ale mě to fakt baví. Myslíte, že i když na to nemám zrovna talent a nejsem žádný génius, že mám šanci vystudovat vysokou školu s technickým zaměřením? Má cenu se tam hlásit? Děkuji za odpověď
U matematiky je asi technologické učení nesmysl.Fyzika je také spíše záležitost teorie a její aplikace.Chemie má několik možností,tedy technologie anorganických syntéz a hnojiva,gumárenská a plastikářská technologie,potravinářská technologie,výbušninářské technologie,technologie organických surovin a léčiv.a technologie zpracování ropy.Možná jsem ještě mohl uvést nové obory,jako je ochrana životního prostředí.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.