Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme do školy zjistit, kdo to byly oranžisté, nevíte někdo? Nikde jsem nic nenašel. Děkuji.
omlouvám se,neprojevily se odkazy,budiž.
tak teda znovu:
po doplnění a kliknutí na odkaz z toho vychází Irsko,pak je snad nasnadě zadat dotaz ve formě: oranžisté v irsku a vypadne několik odkazů,poradil bych jinak,ale nic mě neříkaj,byl bych ticho,ale jak říkám,vadí mitvrzení "nikde to nemohu nají">to mohu tvrdit vo svým mládí...
Souhlas, taky mi vadí lenost (nebo neschopnost?) některých tazatelů. Zhruba 3 vteřiny mi trvalo, než jsem napsal slovo do Googlu. Jeho reakce byla okamžitá. Našel 2850 odkazů. Samozřejmě ne všechny jsou použitelné, ale ten potřebný byl hned na 1. místě.
doplněno 14.10.15 09:08:Culda - no to je fakt, doteď jsem to taky nevěděl (a ani mi to moc nechybělo ). Škoda, že to zase brzo zapomenu
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.