Nejste přihlášen/a.
Mám hrůzu z toho množství předmětů, tedy učiva. Jak to může někdo s běžnou pracovní dobou a rodinou dát? Jak jste se učili vy - dělali jste si hlavně výpisky? Nemohu si dovolit knihy kupovat nebo nechat tisknout, ale vypisovat si je taky asi nebudu stíhat - i když se mi nejlépe učí z mých vlastních výpisků Když si knihy přečtu teď, stejně je do zkouškového ledna zapomenu a těsně před zkouškovým je nemám šanci stihnout všechny přečíst (kamarád tvrdí, že se stačí učit až 3 dny před zkouškou). Také se mi špatně z knih učí, zvláště, když nemohu podtrhávat. Jsem z toho dost zoufalá a nevím, jestli tím vším nepraštit - je to strašný psychický nápor. Přijde mi, že denní studenti sice musí sedět celé dny v lavicích, ale zase přijdou domů s výpisky a nemusí se mordovat s třemi knihami do jednoho předmětu. Jak mám vědět, co se učit mám a co ne, vždyť při tak málo času se nedá naučit TOLIK! Spolustudenti jsou z široka, daleka, sice mírně komunikujeme na FB, ale moc zkušeností v prváku prostě nikdo nemáme. Moc děkuji za rady (!), jsem momentálně pěkně vyděšený kuře...Někdo říká, že u kombinovaných studií jsou zkoušející mírnější, ale jiní zase, že to není pravda. Chci tu školu udělat, vůbec to nemusí být na "jedničky"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.