Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fyzioterapeut - informace

Od: rexique* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

chtěl bych dělat fyzioterapeuta, mám o tom celkem věci načtený, ale nevím, co za VŠ se studuje a jaké jsou hlavní předměty, na ketré bych se měl soustředit a tak :) (popř. z čeho maturovat) Poradíte někdo? :) Jakákoliv informace je vítaná :) Děkuju všem ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Fyzioterapeut potřebuje speciální vzdělání pro svůj obor podle zákona č. 96/2004 Sb. Starším, nebo lépe řečeno zkušenějším pracovníkům stačí střední nebo vyšší zdravotnická škola, mladší už musejí mít vysokou.(cit.)

unify-cr.cz/...

muni.cz/...

Ještě by se obor měl vyučovat na VŠ v Olomouci.

Moc jsem nepomohla ale snažila jsem se. L

asd1
hodnocení

0x

Anatomie, biologie. Maturita z matiky (rozvoj logického myšlení)

blabla*
hodnocení

0x

Obor se studuje na většině lékařských fakultách, většinou je potřeba pro přijímací zkoušky fyzika, chemie a biologie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]