Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůžete mi s úkolem?

Od: barbus odpovědí: 7 změna:

Ahoj, prosim poradíte mi Dekuju

Pomůžete mi s úkolem?
výtka
Upozornění od sys strejc 11. 10. 2015 12:34:30
Ale takto to nejde! Napiš své vypracování, pak ti rádi poradíme. Úkol je to tvůj, nikoliv poradny!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud se nepletu,tak by to mělo být asi takhle : Černooké,plavovlasé,bystrozraké,trudnomyslné,teplokrevné,pestrobarevné,rychlonohé...atd.,atd.

výtka
Upozornění od sys strejc 11. 10. 2015 12:36:39
Podporování lenosti povede k nevzdělanosti vyčůránků!
barbus
11.10.15 12:34
hodnocení

dekuju

Bacha na HK, tam to bude královehradečák. :)

doplněno 11.10.15 12:38:

No a co Dvůr Králové a Králův Dvůr teprve...

mate59
hodnocení

2x

černooký,plavovlasá...atd, snaž se.

lidus*
hodnocení

2x

Černooký, plavovlasý, bystrozraký, trudomyslný, teplokrevný, pestrobarevný, rychlonohý a tak dále...východomoravský...všelidový...úctyhodný...světoznámý...Stále stejně, úkol vypracujte a ptejte se jen kde nebudete vědět.

iz*
hodnocení

1x

Napíšu ti první a poslední.

Vlož sem zbývající přídavná jména,

zkontrolujeme ti je.

Černooký ► teplomilný

ctenar*
hodnocení

0x

Moravsko-budejovicky? Ustecko-labsky? *sok* Jsem v zivote neslysel. *ee* Ani z tech dvou Kralovych Dvoru nejsem moudry (kralovodvorsky a?) :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]