Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Intr x Dojíždění

Od: do* odpovědí: 3 změna:

Ahoj :)

Sice je ještě dost času, ale já bych si rád ujistil, zda jít na intr či dojíždět do školy. Já sám popravdě vůbec nevím. Když bych dojížděl, každý den by cesta tam trvala okolo hodiny a půl. Což nevím, zda je to k vydržení. Když ale před rodinou řeknu intr- řeknou, ať nejsem hloupý. Že tam zažili oni nejhorší čtyři roky svýho života. Že zásadně ne! Že jsem prý na to slabá povaha a smutnil bych tam. Začal bych nenávidět celou školu, město a neděle. Já nevím, ani trochu. Na jednu stranu si říkám, že by bylo fajn se osamostatnit, ale co když má rodina pravdu? Jaké jste to na intru měli vy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kate5
hodnocení

2x
Ahoj, já letos dostudovala střední a byla na intru čtyři roky. Radím ti zkus intr. Obojí má svá pro i proti, ale když na to tak vzpomínám tak mít možnost vrátit čas a rozhodnout se pro intr nebo dojíždění, tak bych neměnila. Začátky byly těžké, ale zvykneš si zvlášť když si najdeš dobrou partu. Ke studentskému životu to patří a ti od nás co dojížděli se ochudili o super zážitky. Další plus je, že jsem se na intru naučila být dost samostatá. Je pravda, že někdy jsem toho měla dost, vadil mi neustálý hluk a nedostatek soukromí a po čtyřech letech už jsem ráda že mám svůj klid a všechny věci na jednom místě, ale vzpomínám na to ráda. Radím ti tedy zkus to a pokud ti intr vyhovovat nebude můžeš přeci kdykoliv začít dojíždět :)

hodnocení

2x

Intr))v prváku mě starší ročník chtěl donutit k úklidu jejich pokoje)) já řekla že ne)) pomazali mě krémem na boty a dali pod sprchu))dodnes jsem na sebe pyšná)) a už se nikdy nic podobného nestalo)) dospěla jsem tam, naučila se o sebe postarat)) pro život neocenitelné zkušenosti)) ani zpětně bych neměnila))

lidus*
hodnocení

2x

Internát, to byly nejlepší roky, samá láska, samá diskotéka, stopem přes půl republiky, prostě paráda. Ovšem můj muž má úplně jiné vzpomínky, na intru zima a hlad, šikana.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma intr

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]