Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Sice je ještě dost času, ale já bych si rád ujistil, zda jít na intr či dojíždět do školy. Já sám popravdě vůbec nevím. Když bych dojížděl, každý den by cesta tam trvala okolo hodiny a půl. Což nevím, zda je to k vydržení. Když ale před rodinou řeknu intr- řeknou, ať nejsem hloupý. Že tam zažili oni nejhorší čtyři roky svýho života. Že zásadně ne! Že jsem prý na to slabá povaha a smutnil bych tam. Začal bych nenávidět celou školu, město a neděle. Já nevím, ani trochu. Na jednu stranu si říkám, že by bylo fajn se osamostatnit, ale co když má rodina pravdu? Jaké jste to na intru měli vy?
Intr))v prváku mě starší ročník chtěl donutit k úklidu jejich pokoje)) já řekla že ne)) pomazali mě krémem na boty a dali pod sprchu))dodnes jsem na sebe pyšná)) a už se nikdy nic podobného nestalo)) dospěla jsem tam, naučila se o sebe postarat)) pro život neocenitelné zkušenosti)) ani zpětně bych neměnila))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.