Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Primat.cz a banány

Od: kikin2 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím Vás,

zaregistrovala jsem se na této stránce. Ale musela jsem vyplnit formulář, na stránce moje ID. Dneska mi přišel dopis s nějakým kódem. Uvažuji jestli to tam mám doplnit a nebude to po mně chtít nějaké peníze.

Dneska jsem znovu najela na tu stránku primat.cz Moc tam tomu nerozumím, chce to po mě nějaké banány za stažení např. prezentace. Když jsem se tam proklikala že co to vlastně ty banány, tak jsem zjistila že si je musím koupit např. za 300 kč a tak. Chci se zeptat je to podvod? Nebo dají se něják ty banány jinak získat, než to zaplatit? Máte s touto stránkou nějaké zkušenosti?

Děkuji za Vaše komentáře

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

1x

Proč by se mělo jednat o podvod? prostě jste se zaregistrovala zdarma, a za přístup k "vyšším funkcím" ala ty prezentace jak uvádíte apod. se platí, takto funguje velká spousta stránek na internetu

hodnocení

0x

Přečetla jste si podmínky, kterí jste odklikla? Já ne, já se zde registrovat nechci, ale vy byste to měla udělat. Třeba se vám něco objasní.

Jinak o tom serveru nic nevím, tak vám víc neporadím.

bflmpsv
hodnocení

0x

Podvod to není. Banány se dají získat např. nahráváním vlastních materiálů, přivedením nového uživatele atd.

pawe
hodnocení

0x

Banány se získávají i za denní přihlašování k účtu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]