Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikanují mě

Od: nikoletta* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, je to něco jako dlouhý příběh takže začnu.: Mám rozvedený rodiče a bydlím u mámy, ta má přítele, kterýho totálně, ale fakt nesnáším celý život a chci bydlet u táty. Není to jen tenhle důvod, ale důvod je, že mě šikanují ve škole. Byla jsem již ve 3 různých školách a myslím, že jsem v té nejhorší! Už mnohdykrát jsem brečela a kvůli tomu nechodím již 3 dny do školy, prý že se i ve škole rozneslo to, že se odstěhuji. šikana co se mi stala.: Jedna tlustá holka se do mě navážela a tak jsem jí řekla jenom- že bez vlasů by vypadala jako prase.. A ona potom celé třídě řekla, že jsem z ničehonic na ní začala vulgárně nadávat, tak se celá třída ke mě rozběhla a kopaly do mě, řvaly na mě. Utelka jsem ze třídy s rozbrekem za ředitelkou a ta mi ještě řekla at se tý p*če mám omlouvat v podstatě za to, že mě šikanuje! *sok*- myslíte, že se mám odstěhovat. (těch důvodů a šikany je ještě miliony!)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nikoletko, neptala ty ses tady už několikrát velmi podobně? Mám pocit, že vidíš chyby na všech a ne na sobě. Myslím si, že by ses měla nad sebou zamyslet, protože nemůže být všecko uplně špatně. Rodina, děcka, škola, jen ty jsi celá v bílém, bez poskvrnky. *hej*Opravdu se sebou něco udělej, aby se nestalo, že trefíš do diagnosťáku a pak, podle diagnozy, kdo ví kam.

uska*
hodnocení

0x

Třetí škola a pořád tě někdo šikanuje, všichni jsou divní až na tebe. Napřed odstraň chyby u sebe a pak suď druhé. Pokud nezvládneš na sobě pracovat sama, popros rodiče a nebo lékaře.

Chudák mámim přítel, já bych tě vyvdat také nechtěla a on se s tím musí poprat, protože mamku má rád. Tak jim soužití nestěžuj.

eulalie*
hodnocení

0x

Nikolleto, jak se k tomu, že nesnášíš přítele své matky, staví tvá matka? Proč ho nesnášíš? Všichni se do tebe tady pustili a chtějí, aby ses chovala jako dospělá, uvědomělá žena, která chápe, že přítel její matky má její matku rád a ona hu MUSÍ mít taky ráda. Ale kdepak, nemusí. Pro tebe je to jen nějaký cizí chlap, viď. Bohužel, narušená rodina - rozvedení rodiče - je veliký zásah do života dětí. No a tvá nespokojenost z toho všeho se promítá pak už do všeho. Jenže - nechodit do školy asi není tak nejlepší řešení šikany. Co tvoje máma, je přístupná nějakým diskuzím?

hodnocení

0x

Ahoj. Já si myslím, že bys měla v první řadě zkusit přehodnotit svůj přístup k druhým. Začít respektovat fakt, že si Tvá máma našla přítele a nešprajcovat se. Ty chceš bydlet u táty a co na to Tvůj táta a máma? Nepíšeš nic o tom, že bys s nimi tuto možnost probírala. Co se týče toho, že Tě ve škole šikanují - jsi si opravdu jistá, že nikomu vulgárně nenadáváš? Podle Tvého písemného projevu bys měla svůj slovník zlepšit. Jinak určitě nevěřím tomu, že Ti ubližuje celá třída a kopali do Tebe všichni. Pokud se rozneslo, že se odstěhuješ, pak jsi to nejspíš o sobě prohlásila, ne? Nechodíš už 3 dny do školy - co na to Tvá máma? S ní bys to měla řešit v první řadě, určitě by Tě šikanovat nenechala, kdyby to byla pravda. Myslím si, že Tvůj problém je někde jinde, ale pokud jsi skutečně šikanovaná a nepomohou ani rodiče, ani učitelé a vedení školy, obrať se na linku bezpečí. Rozmysli si to ale dobře...

linkabezpeci.cz/...

pt®
hodnocení

0x

Víš, neměla jsi vůbec říkat spolužačce, jak by vypadala bez vlasů. Je to také člověk a ještě se v dospělosti může její postava změnit a tvoje jakbysmet. Takže to vidím, že sis to zavinila sama. Velice je mi líto všech dětí, co mají rozvedené rodiče a naprosto chápu tvůj postoj k příteli mamky. Znám to z vlastní zkušenosti. A možná právě, že nesneseš přítele mamky, tak si vyléváš vztek na okolí a tím si vlastně ubližuješ. Možná jsou v takové rodinné situaci i tvé spolužačky, spolužáci, a tak se všichni motají v začarovaném kruhu. Jak já ty rozvody nenávidím.

hodnocení

0x

Ještě mě napadlo. Do které třídy chodíš? Když rozumně přečkáš základku, pak si vyber školu s internátem a máš to. Sekej latinu a připravuj se na novou školu nebo učiliště v jiném městě, na internátě.

repkin*
hodnocení

0x
Neverim tomu,ze by cela trida sla proti tobe a fyzicky te napadala, pokud nejsi na nejake pomocne skole pro mentalne postizene, kteri by se nechali lehce ovlivnit. Spis bych rekl, ze se citis byt ublizena za kazdou cenu ale nereknes popravde celou pravdu ale jen tu pulku, ktera se ti hodi do kramu. To,ze te ve skole sikanujineni chyba pritele tve matky. Pokud chces byt u taty ale nejde to, tak nechapu,jak se po skole mohlo roznest, ze se sehujes? A i kdyby tak co jako? Mozna by to chtelo nejdriv zacit hledat chybu nejdriv v sobe a az potom v ostatnich. Stejne tak neverim tomu, ze jsi na treti skole a na vsech te sikanovali, neni to spis tak, ze se nechavas sikanovat a nebranis se?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]