Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaké jsou SŠ z maturitou na ČJ a M ale ne na Aj?
A pak také, kde není moc zaměřeno na fyziku, děkuji
Světový jazyk už je standard pro maturitu - nemusí být AJ, můžete zkusit francouzky, německy, rusky... Jazyk je klasika i na průmyslovkách...
No a na tu čtverku to snad dokáže každý, kdo se dostane do čtvrtého ročníku... Pokud na to nekašle celé 4 roky...
Ahoj,
tak tak, druhý jazyk už je na všech středních školách. Maturita z čj je taky na všech středních a tu matiku už budeš mít stejně asi povinně.
Fyzika je myslim na gymplech a pak na těch středních a oborech, kde s tim fyzika souvisí. Takže pokud to nebude nějaká jaderná fyzika nebo tak něco tak tam fyzika nejspíš vůbec nebude.
Hele, fyzika je snad na každé škole stejně jako dějepis. Já byl na ekonomice a fyziku měl 2 roky. Jinak všechny střední školy jsou zaměřený na češtinu i matiku, bez toho by to jaksi nešlo. A jestli chceš maturitu, tak si zopakuj s/z.
doplněno 02.10.15 20:17:Jo a zapomněl jsem na jazyky, u nás na škole byly obory s maturitou a jeden bez maturity. I na tom bez maturity byla angličtina a jako druhý povinný jazyk byla němčina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.