Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední škola

Od: blbka odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaké jsou SŠ z maturitou na ČJ a M ale ne na Aj?

A pak také, kde není moc zaměřeno na fyziku, děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Světový jazyk už je standard pro maturitu - nemusí být AJ, můžete zkusit francouzky, německy, rusky... Jazyk je klasika i na průmyslovkách...

No a na tu čtverku to snad dokáže každý, kdo se dostane do čtvrtého ročníku... Pokud na to nekašle celé 4 roky...

hodnocení

0x

Ahoj,

tak tak, druhý jazyk už je na všech středních školách. Maturita z čj je taky na všech středních a tu matiku už budeš mít stejně asi povinně.
Fyzika je myslim na gymplech a pak na těch středních a oborech, kde s tim fyzika souvisí. Takže pokud to nebude nějaká jaderná fyzika nebo tak něco tak tam fyzika nejspíš vůbec nebude.

bagar*
hodnocení

0x

Hele, fyzika je snad na každé škole stejně jako dějepis. Já byl na ekonomice a fyziku měl 2 roky. Jinak všechny střední školy jsou zaměřený na češtinu i matiku, bez toho by to jaksi nešlo. A jestli chceš maturitu, tak si zopakuj s/z.

doplněno 02.10.15 20:17:

Jo a zapomněl jsem na jazyky, u nás na škole byly obory s maturitou a jeden bez maturity. I na tom bez maturity byla angličtina a jako druhý povinný jazyk byla němčina.

mrsgekko*
hodnocení

0x
Angličtina/němčina je snad na všech školách jako povinný předmět,plus ještě druhý cizí jazyk..
A fyzika bývá první dva nebo tři roky,pokud to není obor na ni zaměřený. Třeba na gymplu jsme ji měli do třeťáku, a chemii dokonce do druháku.
mrsgekko*
Spletla jsem se, fyzika byla povinná do konce,plus ještě dvě hodiny laboratoří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]