Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studování umění bez talentu

Od: otos* odpovědí: 3 změna:
Zdravím,chtěl bych dělat do umění,jenže vůbec nemám talent na kreslení atp.Existuje nějaká střední škola s zaměřením na já nevím umělecký poradce,že bych třeba lidem co si kupují obrazy radil a říkal ceny nebo tak? Promiňte za stupidní dotaz ale já o tom fakt nic nevím a na Googlu jsem nic nenašel :D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

2x

Zkuste restaurátora, kunsthistorika, i když to může být až Vš obor, ale musí se naučit správně koukat na obraz, techniku, styl malby, kresby... známá památkářka povídá, že je to složitý - i když dobře ceněný obor..

buss
hodnocení

0x

Já myslím, že by to šlo. Kopa lidí něco řídí a neví co, na to mají podřízené, takže radit není problém. Když vím aspoň trochu co a dávku odvahy, drzosti. Co víš o umění, malířích, technikách ...? Prý 95 % lidí je neschopných. Ostatně se podívej, kolik požadují za různá školení, i o ptákovinách (jak žít, jak sexovat ...). Ovšem jako znalec na to musíš mít papír.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

dej se na kritiku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]