Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nj - text

Od: elisa24® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, opravili byste mi prosím tento text? Moc děkuji

Nj - text

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Nemám skoro co opravovat, jen:

... weil sie eine der bekanntesten Naturattraktionen (auf) der Insel sind.

... würde ich (in der See bych vynechala) oft/viel schwimmen ...

*palec*

______

Opravdu máš ráda pláže a ráda ležíš na slunci? Jestli ano, mohla bys mi prosím přiblížit, co na tom je?

[Já jsem na pláži vydržela jednou asi hodinu a pak jsem radši celou dovolenou chodila po okolí,

jezdila na výlety a navštěvovala památky...Na pláž už jsem pak chodila jenom večer hrát volejbal.]

hodnocení

Moc děkuji

_________

Je pravda že mě pláž teď láká, ale asi jen proto, že jsem na žádné dlouho nebyla. Jezdili jsme každé léto k moři pouze když jsem byla hodně malá a pak jsme byli před 4 lety jen na 3 dny, a to jsme na pláži moc času nestrávili, protože pršelo. Kdybych tam opravdu byla, zřejmě by mě to za jeden dva dny omrzelo a chtěla bych spíš chodit po památkách, navštívit nedaleká města, vyzkoušet různé atrakce...

iz*
20.09.15 07:58

Děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]