Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rady při kombinovaném studiu? Děkuji!

Od: nowacek odpovědí: 2 změna:

Čerstvě jsem začala studovat "dálkově", dva dny v měsíci budu chodit na společné přednášky. Nemám kolem sebe vysokoškoláky, tak jsem se chtěla zeptat, zda nemáte prosím nějaké typy na to, jak úspěšně studovat. Studujete rovnou z e-learningových podkladů, nebo si z nich, z přednášek a z povinné četby děláte výpisky? Máte na každý předmět sešit nebo nějaký jeden šanon na všechny předměty? Nikdy jsem vysokoškolák nebyla, tak budu vděčná za jakékoliv rady, protože se teprve teď v tom začínám rozkoukávat - moc děkuji předem všem i za zdánlivě jednoduché, banální rady!! Při denním studiu člověk asi víc ví, co a do jaké hloubky studovat, já nemám vůbec představu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Jeden tip bych měla: Najděte si svůj styl učení i způsob organizace učebních materiálů a pomůcek.

Každému vyhovuje něco jiného,

rady zkušenějších studentů Vám nemusí být k ničemu...

repkin*
hodnocení

2x
Jako trida si od predchozich rocniku shanime materialy a zjistujeme co se jak uci, nekde staci davat pozor pri hodine, nekde sehnat test a najit si spravne otazky, nekde se ucit z ucebnice a nekde vypisky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]