Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Knihy o koních

Od: aonymni odpovědí: 6 změna:

Konnichiwa^^,

chtěla bych se zeptat, zda nemáte nějaký typ na knihy o koních? Mám :Kůň za dolar, S větrem o závod a Jako blesk,

A četla jsem pár dalších knížek o koních od ponnyclubu, ale ty jsem prodala...

Neznáte nějaké? Nejlépe něco klidného a pěkného, protože jsem si kdysi oblíbila knihu, velkou řadu sérií, ale asi po 6 dílů se vše zvrtlo a začalo to být stále horší a horší... bylo mi jasné, že se něco špatného stane, ale ne, že to dojde do takového krvelačného tématu... Kde nějaká hloupá blbá bývalá velekněžka se proti upírům i ledem spykne ovládá temnotu a zabijí postupně lidstvo v kostele a všude... Prostě už to není ta pěkná milá kniha, ve které se oběvují zamilovaní a zvířata a vše je pěkné...

Pak také, nějaké typi na filmy o koních? DVD nebo i zdarma e stažení na ulož.to či shlédnutí na youtube?

Viděla jsem: Flicka (1-3 díly), Spirit, Divoký hřebec, Stříbrný hřebec, Alinin sen, Rychlý Stripes a nějaké další, už si je nepamatuji...

Pak mám další dotaz, myslíte, že do osmé třídy, je vhodná kniha klub tygrů? Máme mezi povinnou četbou i autora Thomase Brezinu, jenže on píše samé podle mně dětské knihy, takže nevím, jestli je to vhodné vzhledem k mému věku. je sice pravda, že můžeme z jeho knih napsat libovolnou a někteří spolužáci píší knihy ještě dětinštější, ale nějak se mi to nezdá, navíc ten Klub tygrů, je jediná kniha od tohoto autora co máme doma...

Arigato za rady :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, uvedu Vám zde pouze odkaz na filmy o koních - výběr a případný nález filmu na internetu už nechám na Vás. Zdravím!

filmyokonich.wz.cz/...

doplněno 13.09.15 18:11:

Zde máte slavný film (v češtině):

anonymni*
hodnocení

Děkluji, bohužel už je to asi 15 film ale pořád žádný v češtině, v CZ pouze ty, co jsem už viděla :(

Můj oblíbený Zaříkávač koní csfd.cz/...

hodnocení

0x

Zdeněk Mahler: Slavní koně. Je to kniha pro mládež, ale zajímavé informace zde najdou i dospělí milovníci koní.

databazeknih.cz/...

Jirotka: Dostihová čítanka. Zajímavou formou podané informace o slavných závodních koních, o žokejích, klípky ze závodišť.

databazeknih.cz/...

Koně formule 1/1 Něco podobného jako Dostihová čítanka, ale s velkým množstvím fotek.

databazeknih.cz/...

Zajatá krása. Starší kniha o chovu koní, jednotlivých plemenech. Trochu odborné, přesto čtivé. Pro milovníky koní velmi čtivé.

muj-antikvariat.cz/...

doplněno 13.09.15 19:41:

Václav Prokůpek: Baba. Román, krásné, smutné.

Václav Prokůpek: Naše hříbátka. Obsah neznám.

anonymni*
hodnocení

Ahoj, děkuji moc všem :) A mám dárečky na vánoce! (Samozřejmě pro mě, ostatní by knihy nechtěli, pro ty mám něco jinýho) No jo, celkem hloupé už teď shánět dárky na vánoce, jenže pak si vzpomenu když už je pozdě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]