Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máme do školy seminární práci na téma geomorfologický útvar, který se nachází v Praze, a já si teda vůbec nevím rady. Nevíte někdo o nějakém bludném balvanu, či něčem podobném, na území Prahy? Já se v Praze vůbec nevyznám, a i když jsem hledala, moc jsem toho nenašla, ale jestli tady někdo měl třeba podobný úkol, budu moc ráda za každý příspěvek. Děkuju.
A nebudou tím útvarem třeba Barandovské skály?
Tak zkus Šárecké údolí, Prokopské údolí (i když to k Barandovu nejspíš patří), skály pod ´kavkama´ nebo Vyšehradem, Závist...
doplněno 14.11.12 21:11:Případně Prosecké skály (a jeskyně)...
No asi budou, jenže ty už má polovina třídy, teda nějaké útvary na nich či co, prostě nám je Barrandov zapovězěný.
Pokud tam nic jineho nemate, opravdu vsichni budete psat o tom samem.
Pokud by se melo psat o nejvyssi hore nasi republiky, tak taky budou vsichni psat o Snezce.
Wiki nabízí moc hezký přehled,v němž najdeš dost inspirativního čtení: cs.wikipedia.org/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.