Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geomorfologický útvar v Praze

Od: denita* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, máme do školy seminární práci na téma geomorfologický útvar, který se nachází v Praze, a já si teda vůbec nevím rady. Nevíte někdo o nějakém bludném balvanu, či něčem podobném, na území Prahy? Já se v Praze vůbec nevyznám, a i když jsem hledala, moc jsem toho nenašla, ale jestli tady někdo měl třeba podobný úkol, budu moc ráda za každý příspěvek. Děkuju.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

A nebudou tím útvarem třeba Barandovské skály? :-D

doplněno 14.11.12 21:08:

Tak zkus Šárecké údolí, Prokopské údolí (i když to k Barandovu nejspíš patří), skály pod ´kavkama´ nebo Vyšehradem, Závist...

doplněno 14.11.12 21:11:

Případně Prosecké skály (a jeskyně)...

;)

denita*
hodnocení

No asi budou, jenže ty už má polovina třídy, teda nějaké útvary na nich či co, prostě nám je Barrandov zapovězěný. ;)

Pokud tam nic jineho nemate, opravdu vsichni budete psat o tom samem.
Pokud by se melo psat o nejvyssi hore nasi republiky, tak taky budou vsichni psat o Snezce.

denita*
hodnocení

Až na to, že nejvyšší hora naší republiky je jenom jedna, kdežto těch útvarů by mělo být jaksi více. Mowla, děkuju za inspiraci :)

jabraka*
hodnocení

0x

Wiki nabízí moc hezký přehled,v němž najdeš dost inspirativního čtení: cs.wikipedia.org/...

JABRAKA

denita*
hodnocení

Děkuju moc :)

prrrrrrrrrr
hodnocení

0x

Je to nekdo ze trídy 5.AG malostranského gymnázia? :DDDDD

denita*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]