Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se Vás zeptat, o čem by jste diskutovali při obhajově bakalářské práce, kdyby jste dostali tuhle otázku:
Jaký je názor autorky na iniciativu Evropské komise týkající se "kontroly účelnosti"směrnic EU týkajících se ochrany přírody? Jsou obavy nevládních organizací z oslabování ochrany přírody na úrovni EU namístě?
Blíže viz ec.europa.eu/...
Předem děkuji za Vaši odpověď .
Dobrý den, asi jsem divný, ale na takhle položenou otázku bych asi odpovídal, jaký je názor autorky a jestli jsou obavy organizací namístě.
Ano samozřejmě, že jde o můj názor, ale nikde nemůžu najít výsledky "kontroly účelnosti", tím pádem nevím jak mám odpovědět, zda jsou obavy namístě.
Jednoduše:
Vzhledem k tomu, že neumím najít (lépe by znělo "nejsou k dispozici")
výsledky "kontroly účelnosti", nedokážu posoudit, jestli jsou ...
___
Ale obecně vzato jsou určité obavy namístě vždy,
(vždy se může najít někdo, kdo něčeho zneužije...
____
Neumím anglicky, takže si článek z odkazu nepřečtu.
Ale nenašla jste nic k tomu, kolik kontrol bylo provedeno,
případně k čemu vedly?
Dobrý den, pokud by byla možnost, tak bych se zeptal zadavatele otázky na její překlad "do češtiny", resp, zda by mohla být položena jinak. Takto z toho cítím, že Evropská komise směřuje nějakou iniciativu ke kontrole směrnic EU (což se zdá, jakože kontroluje svá rozhodnutí a směrnice=?). Nevládní organizace budou asi ekologové a ti nebudou dostatečně spokojeni nikdy - určitě mají obavu i nyní. Zdravím!
doplněno 11.09.15 19:41:Píšete, že jste rychlá - opravdu je ta otázka položena takto "šroubovaně"? Je to správné znění?
Já jsem to dala jen do překladače na googlu, nepsala jsem zde svůj překlad, jak už jsem psala, opravdu na to nemám čas. A ano otázka byla přesně takhle položena, proto je na ní těžší odpovědět. Co jsem se tak dočetla, tak vlastně kontrolují a snaží se komunikovat se všemi členskými státy, aby dopracovali k lepším výsledkům .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.