Nejste přihlášen/a.
proč moře nikdy nevyplaví mrtvého hlavou k vodě? zkušenost záchranáře-nevysvětlil důvod.
Když jsem u moře a ležím na pláži, tak s nohama k moři je to pohoda, ale s hlavou k moři to člověka pořád nějak nazvedává a obrací? V září ještě lidé jezdí k moři, tak třeba to někdo vyzkouší...
Pokud se dotaz týká vyplaveného tříletého chlapce, tak toho si novinářské hyeny samozřejmě naaranžovaly, aby se na záběru vyjímal dobře.
Po zhlédnutí výše uvedených obrázků se mě stáhl žaludek a udělalo se mě úplně zle. Co si to vlastně dovolují manipulovat s mrtvým dítětem, aby měli nafocené fotky. To je hyenismus. Kde je pieta a úcta? Ty pracovníky /fotografy, novináře/ potrestat!
Jinak k otázce. Nemůže to být tím, že hlava je vlastně dutý orgán a voda ji nadnáší, tělo naopak je ponořené napůl ve vodě a tak z vody jdou první lehké předměty a potom to těžší? Možná je i rozdíl u malého těla a těla dospělého. Dětské tělo má jiný proporce hlavy vůči tělu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.