Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Může mi prosím někdo poradit? Právě jsem přestoupila na novou Střední, ale zjistila jsem, že mi chybí Střední, kde jsem byla před touhle a chtěla bych se vrátit zpět. Bylo by to možné? Myslím, že ano, ale půjde to i přesto, že tohle není můj první přestup? Na minulé škole ví, že jsem k nim přistoupila už z jiné školy a teď bych k nim chtěla zpět. Nebudou třeba naštvaný, že si z toho dělám "holubník"? Ale přestup bych řešila až v druhém pololetí, právě jsem přestoupila a nechci být teď všem pro smích, jsem tu teprve týden.
Záleží na řediteli školy, kam chceš jít. Určitě přestup možný je, ale být ředitel, tak tě nevezmu ani omylem. Máš třetí školu a jsi opět nespokojená. Probléby budou u tebe a ne ve školství. . Zanech školy a běž pracovat, běž si to vyzkoušet a pak se ráda vrátíš do té nejhorší školy v republice.
Zaprvé děkuji za odpověď zadruhé když nevíte proč jsem přestoupila, tak prosím si nechte tyhle argumenty
Nepřestoupila jsem kvůli tomu, že nějaký učitel na mě zvýšil hlásek, potýkala jsem se se šikanou a nebyla jsem na tom dobře. Škola je to ale dobrá, chci se učit, chci se vzdělávat, proto přemýšlím o přestupu zpět a kdyby se to nezlepšilo, začít to řešit pořádně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.