Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup zpět na stejnou Střední školu

Od: luna* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Může mi prosím někdo poradit? Právě jsem přestoupila na novou Střední, ale zjistila jsem, že mi chybí Střední, kde jsem byla před touhle a chtěla bych se vrátit zpět. Bylo by to možné? Myslím, že ano, ale půjde to i přesto, že tohle není můj první přestup? Na minulé škole ví, že jsem k nim přistoupila už z jiné školy a teď bych k nim chtěla zpět. Nebudou třeba naštvaný, že si z toho dělám "holubník"? Ale přestup bych řešila až v druhém pololetí, právě jsem přestoupila a nechci být teď všem pro smích, jsem tu teprve týden.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Záleží na řediteli školy, kam chceš jít. Určitě přestup možný je, ale být ředitel, tak tě nevezmu ani omylem. Máš třetí školu a jsi opět nespokojená. Probléby budou u tebe a ne ve školství. . Zanech školy a běž pracovat, běž si to vyzkoušet a pak se ráda vrátíš do té nejhorší školy v republice.

luna*
hodnocení

Zaprvé děkuji za odpověď zadruhé když nevíte proč jsem přestoupila, tak prosím si nechte tyhle argumenty :)

Nepřestoupila jsem kvůli tomu, že nějaký učitel na mě zvýšil hlásek, potýkala jsem se se šikanou a nebyla jsem na tom dobře. Škola je to ale dobrá, chci se učit, chci se vzdělávat, proto přemýšlím o přestupu zpět a kdyby se to nezlepšilo, začít to řešit pořádně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]