Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás,
už nějaký čas, luštím kešku geocaching.com/... pátrala jsem na internetu, jak postupovat. Vím, že ta projekce se skládá z 3 bodů kartézské soustavy (x,y,z)
Ale já prostě neumím zakreslit tu soustavu a něják začít? Mám tím na mysli, jestli si nakreslit tuto soustavu (viz obrázek monge) a do ní kreslit jednotlivé body, např ta 1 (6,1,0)? nebo jak?
Hledala jsem na internetu jak zakreslovat ty body, ale na nic jsem nepřišla, možná to někdo z vás umí a zkusí mě nakopnout, chci to pochopit ale potřebuji trochu pomoct.
Děkuji moc za vaše rady
jo,máš pravdu,z toho odkazu moc nepochopíš, tady uvidíš,ja to/... a tady je podle mne/... ...
...důležité je pořadí souřadnic: Tedy bod B [xB,yB,zB]
6...naneseš na ose x;1...na ose y;a z průsečíku vyneseš výšku na ose z...v tomto případě 0
doplněno 08.09.15 21:15:snad to pochopíš z prostorovýho vyjádření:
doplněno 08.09.15 21:16:promiň,1 má být červená a 6 zelená...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.