Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vybrat SŠ?

Od: linda* odpovědí: 3 změna:

Ahoj nepomohli byste mi jak si mám vybrat střední školu? Průměr známek mám 1,4-1,5 , chování v pohodě a jsem dobrovolník u červeného kříže , zdravotní omezení nemám žádné . Baví mě hlavně dějepis a tv , bydlet na internátu není problém , takže mi prosím zkuste poradit jestli o nějaké škole nebo aspoň oboru nevíte , díky za odpověď .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Moc informací jsi nám nedala,

pro výběr školy by bylo dobré uvést i své zájmy,

případně jestli uvažuješ o pokračování na VŠ.

Průměr máš pěkný.

Pokud tě baví spolupráce s ČK, mohlo by pro tebe být dobré gymnázium

a po něm medicína. Nebo bys mohla rovnou na zdravotní lyceum apod.

tomaslad*
hodnocení

0x

Kde se hýbou elektrony, v tom je budoucnost. Za mě jednoznačně jakákoliv technika, konkrétně asi nejlíp slaboproudá elektrotechnika. V Praze SS Ječná, Panská, nebo Křižík na Příkopech. A budeš obletovaná spolužáky, kluky, královna, nebudeš mezi slepicema.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, musíš si udělat obrázerk především sama. Co nějaká burza škol? Když budou někde dny otevřených dveří šup tam. Měla si začít trochu dříve, ale nic není ztraceno. Pak také dokáží poradit na úřadu práce. Mají tam soubor popisu všech povolání, takže třeba se někde najdeš. :), :)

P.S.: Mám dvě kamarádky a jsou to šikovné strojařky, pak mám jednu co je na designu, poté jedna dělá medicínu, jedna dodělala stavební+soudní a další jde na zubařku (pokud to klapne, je to prý zlatý důl).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]