Ahoj Chodím na střední školu do 2 ročníku a mam hrozný problém z angličtinou na zakladce jsem se ji nevěnovala a v prvaku se to nesnažila změnit. Mam malou slovní zásobu, neslozim vetu jednoduse neumím Nic.Jsem z male vesnice a možnost kurzu tu neni. Chtěla bych vás poprosit jestli někdo neví o dobre online stránce na internetu kde bych se Aj naučila nebo učebnice a ještě bych se chtěla zeptat jestli to zvládnu se naučit anglicky k maturitě děkuji všem co mi odpovi pěkný den
podle mě je nejlepší tato web. stránka www.helpforenglish.cz . Najdeš tady prakticky celou angličtinu. Je tam vše, od slovní zásoby po gramatiku a cvičební příklady.
Když si uvědomíš, že máš problém i s češtinou, tak do maturit se máš čemu věnovat. Ten stařík s pleší, bradkou a syfilisem odpočívající v mauzoleu měl pravdu. Učit se, učit se, učit se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.