Nejste přihlášen/a.
Ahoj potrebuji pomoc na jakou skolu mam jit jsem v devaty tride a chtela bych jit jako neco delat do kancelare nebo jako manazerka ,management a nevím kdyz chci neco v tomto oboru na jakou skolu chtela bych nejradeji v hk
Ahoj,
tak na post manažera/ky kolikrát jen škola nestačí. Asi by to chtělo víc upřesnit, pojem manažer je široký pojem. Někdo chce být manažerem ve firmě na výrobu piva, někdo manažerem investičnýho fondu. Oba dva mají akorát společné to, že musí umět vést a organiovat lidi(což se člověk učí praxí ne teorií ve škole), jinak každý bude muset mít naprosto jiné specifické vědomosti.
doplněno 05.09.15 18:12:pak jak píše kolegyně dole, i ja á myslím že obchodka je v tomto ohledu dost unvirezální, sám ji mám vystudovanou. Ale jak jsm psal výše, nedělej si iluze o tom, že vystuduješ střední s maturtiou a půjdeš okmažíte dělat manažerku.
Mě osobně pomohlo si zkusit práci v MLM, pokud se jedná seriozní MLM, člověk tam získa zkušenosti, jak se s lidmi pracuje, případně i jak se lidi vedou a jestli ten daný člověk má buňky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.