Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradnická škola Praha

Od: budulinek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, není mezi vámi někdo, kdo zná tyto školy v Praze? Na internetu jsou 3 adresy, ale asi to budou jen 2 školy. Jaká z nich je lepší? Jde mi o učební obor zahradník. V našem kraji bohužel žádná není a Praha by nám vyhovovala asi nejvíce.Prosím o jakoukoliv informaci nebo vlastní poznatek. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Zkus ještě tuto školu.Navštěvuje ji moje dcera.:zahradnická škola Mělník.

budulinek
hodnocení

O této škole vím také, ale je už to hodně daleko a špatné spojení. Jsme z vysočiny. Jste tam spokojeni?

iz*

Měknická zahradnická škola měla vždycky výbornou pověst.

Jestli chceš do Prahy, můžeš i na tu soukromou v Praze 4,

za učební obor se tam školné neplatí.

Projdi si weby všech čtyř škol, zajdi si s rodiči na dny (termíny budou

na webech) otevřených dveří , na nichž se setkáš s vyučujícími,

s učni i se žáky škol a teprve pak se rozhodni, kam pošleš přihlášku.

_______

Odkazy:

Střední odborná š/... Praha 9 (Jarov)

Mělnická škola

Soukromá zahradni/... Praha 4

Já bych doporučila tu mělnickou nebo soukromou. Obě se dlouhá léta věnují zahradnictví.

Možná, že i ta na Jarově – je možné, že o ní jen mám málo informací ...

kutululu
hodnocení

0x

Já znám tu na Jarově, známá tam chodila před 10-ti lety na maturitní obor aranžérka nebo tak nějak. Nevím, co se změnilo od té doby a jaké obory škola vyučuje. Ale co si matně pamatuji, tak na praxi se jezdilo do botanické zahrady v ulici Pod Táborem.

Pokud si nemůžeš vybrat, tak určitě doporučuji školy navštívit ve dnech otevřených dvěří ;)

budulinek
hodnocení

Děkuji všem za informace. Asi se pojedeme podívat na tu soukromou v Praze 4. Líbí se mi, že je to malá škola a v celku dobré spojení. Jsem z vesnice,tak z toho mám trochu strach.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]