Zdravim , Jsem po absolvovani 4. leteho studijniho oboru Ekonomika a podnikani . Tento obor se ukoncuje maturitni zkouskou. Z duvodu reparatu jsem se k ni dostal teprve v podzimnim terminu ktery, prave probiha. Nesedla mi zkouska z ceskeho jazyka a tak s nejvyssii pravdepodobnosti ji budu dodelavat na jare. Dnes jsem se byl ptat na sve skole co mam za dalsi moznosti. Pry muzu dal studovat na skole na te na ktere jsem studoval to mozne je. Pry bych mohl jit do 1. rocniku abych si zachoval status studenta a v momente kdy bych si dodelal maturitu bych mohl ze skoly odejit. Jdou mi dobre cizi jazyky a v budoucnu bych se rad uplatnil v oboru dopravy. Muzu studovat dal i na jine skole nez jen na te na ktere jsem studoval?
Já si myslím, že záleží na škole, kde mají volné místo. Možná, že vás vezmou do posledního ročníku s otevřenou náručí, možná, že budou chtít rozdílové zkoušky. Každopádně se poptejte po školách, která přicházejí v úvahu. Sekretářky, které ví úplně všechno na telefonu jsou stále.
Z dotazu mám dojem, že tazateli je úplně jedno, kde bude studovat, zda v prvním ročníku nebo posledním nebo na jiné škole, ale potřebuje do jarní maturity nic nedělat a držet si status studenta.
K otázce - myslím si, že na VŠ s takovými studijními výsledky nepomýšlíte. Takže si najděte práci a na jaře se i při práci snažte odmaturovat, alespoň získáte nějakou praxi a lépe se vám bude hledat vysněné zaměstnání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.