Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tělesná výchova

Od: zidan odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

je možnost vynechat naprosto Tělesnou výchovu ve 4. ročníku Střední odborné školy s maturitou? Jelikož se na konci r. maturuje, tak by nemusela být povina? Nemám žádné omluvení od lékaře, prostě máme učitele dementa...

+ bych se chtěl zeptat, jestli musí být omluvení od doktora z doplňkové zkoušky TV (Cykloturistický kurs)?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zidane, v životě se setkáš s mnoha dementy, kteří ti budou šéfovat. Kteří ti budou přidělovat a kontrolovat práci, psát výplatu a odměny. Nnejenže je nebudeš muset, ale o kterých se ti bude i zdát v hnusných snech. A také kolegové nebývají podle gusta. Je potřeba se naučit s nimi vycházet. *hej* Ber tělocvikáře a tělocvik jako výzvu. Postav se tomu a buď vítězem! *palec*

hodnocení

1x

Vynechat můžete cokoliv. Ovšem pak se nesmíte divit, že Vás vylejí pro neomluvené absence.

Mám takový exemplář, jako jste Vy taky doma - lenivý jak veš, tělák je pruda, protože při těláku fakt nejde fejsbůkovat...

Nechci si hrát na věštce, ale jestli nepřehodnotíte životní postojre, tak Vás nečeká lehká budoucnost...

iz*
hodnocení

1x

Tělesný výchova je povinná po celou dobu studia, povinná bude i na VŠ.

Nemáte-li doporučení od lékaře, musíte TV absolvovat spolu s ostatními.

Ohledně "nepříjemného" učitele se obraťte na vedení školy.

Řada lidí nepovažuje TV za důležitou, nechodí na ni

a pak se diví, že i kvůli TV nemusí být připuštěni k závěrečným zkouškám ...

jamal*
hodnocení

0x

Kdybys musel na 2 roky na vojnu, tak by se ti pohodový tělocvik zdál jako legrace a zábava.

Dnešní mládež jsou otrapové a slabí lemplové. Jen samé úlevy a výhody.

creaw

ty hlupáčku :) já jsem aktivní sportovec, bodybuilder, nyní mám přes 90kg tělesné váhy a 180cm, to co já zvedám, ty bys ani nenasadil na tyč. A taky bych radši nechodil na TV, protože je to prostě pro tlustý a ne jako já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]