Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ho alespoň trošku ohlídat?

Od: terezka7899 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,jelikož zítra koční prázdniny tak začíná opet škola. Můj kluk jde do prváku a na intr. A já se bojím že nám to nevydrží,že ho to změni nebo mě vymění...Viděli bychom se 2x do týdne:) V kontaktu s ním budu samozřejmě.Ale i tak mám strach že nám to nevydrží..Máte nějakou radu? Mám ho vubec hlídat a vyptávat se co tam holky atd..? Máte s tím nějaké zkušenosti? Za všechny odpovědi srdečně děkuji :) pěkný zbytek dne T.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud to s tebou myslí vážně, tak nemusíš mít strach, a pokud ne, tak by tě stejně asi časem nechal tak jako tak. Určitě nadměrně nehlídej, to ho akorát naštve a přispěje to k rychlému konci ;)

jumba
hodnocení

3x

Stihačku bych vyměnil hned. Bud si navzájem důvěřujete nebo ne. A není Tvůj majetek. Je svobodný. Bud Tě miluje a vydrží to, nebo si najde někoho jiného nebo si najdeš jiného Ty.To se stává. Zrovna tak, by mohl mít pochybnosti i přítel. A jestli se změní? To nevím, neznám ho. Ale určitým způsobem ano. Já na privátě jsem samostatnější a odpovědnější za své chování. Každé rozhodnutí musím udělat sám. Mohu se poradit s rodiči, ale jak se rozhodnu je jen na mne. A výsledek je také jen můj.

Mám přítelkyni, každý studujeme jinde. Ze začátku jsme si volali každý den. Ale jen proto, že jsme si zdělovali dojmy. Pak jak bylo stále více učení, tak se to omezilo na 2x v týdnu. Ale o víkendu si to vynahradíme. Funguje nám to již 3 rok. Záleží hlavně na důvěře a jaký máte mezi sebou vztah.

hodnocení

2x

Terezko, opravdu ho škola změní. Ne skokem, ale pomalu. Je to tím, že bude dospívat. Nikdo nemůžeme zůstat beze změny. Bylo by srandovní, kdyby třeba se tvoje mamka chovala jako puberťačka jen proto, že se nezměnila. *hej*Ty však musíš usilovat o to, aby ses zdokonalovala, rostla a stávala se kvalitnější, lepší. Nemyslím malovátka a hadříky, ale abys nezůstala hloupou školačkou, která žárlí, vyptává se, kontroluje, vyčítá, podezírá. Máš vlastnosti, pro které tě tvůk kluk miluje. Nepokaž si všechno tím, že se z tebe stane stíhačka. Bezdůvodně, jen díky malému sebevědomí a strachu. Nedrž ho, ale získávej! Nepodlízej, nevnucuj se, nekontroluj! Udělej všechno pro to, abys měla jeho obdiv a úctu. Narovnej se a přestaň se bát! *hej*

lidus*
hodnocení

2x

Staneš-li se "stihačkou" už teď, buď si jistá, že vztah nevydrží. Víš kolik vztahů ještě budeš mít, snad si hned první lásku nebereš? Moje moudrá babička říkala, uvaž psa na řetěz, rád tě mít nebude a při první příležitosti ti uteče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]