Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji.Chtěl bych se zeptat jaký je nejlepší způsob,jak se něco naučit?Učivo si čtu několikrát dokola a pořád ho nemohu dostat do hlavy.Může někdo poradit nějaký osvědčený způsob?Třeba i tablety na pamět?
DĚKUJI.
Já se učím stejným způsobem. Někdy je dobré vymyslet si pomůcky: mojecestina.cz/..., tabulka.cz/... a podob.
když se chci opravdu něco naučit, tak píšu, píšu a popíšu tuny papíru. Psaním si to dávám do paměti. /to je můj způsob/ PT /stařenka/
Tablety na paměť určitě existují. Slyšela jsem, že látky v rybím tuku zlepšují paměť i pozornost. Dobré jsou tablety Haliboorange. Potom také Gingonbioba prokrvuje mozek.
V první řadě musíš mít motivaci . Potom opravdu při výkladu dát pozor a případné nejasnosti probrat s kamarádem ,který tomu rozumí .Třeba ti to podá srozumitelněji a jednoduše zapamatovatelně. Nejlepší je jak píše PT psát si vše ,ale vlastní rukou nejlépe ,ne počítačem ,protože při psaní rukou si vše lépe zapamatuješ. Takteď už jen pustit se do toho a nepolevit . Tablety bych nekupovala ,kup si raději ovoce -pomeranče ,mandarinky oloupej si na misku a ujídej .Protože i osvěžení ,posiluje mozek .Hlavně i dostatečně pít ,nejlépe čistou vodu a nehladovět. Potom myslíš jen na to,že máš hlad a ne na učení!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.