Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přivítání nové ucitelky

Od: andri* odpovědí: 7 změna:
Dobry den.Dcera pujde do 4tridy letos v září a s byvalou ucitelkou ktera je mela od prvni tridy jsme se deti i rodice "dostatečně" rozloucili.Chci se zeptat.Nevim co nového od ucitelky cekat.Novou ucitelku nezname,je teprve rok na skole,mela pataky a tam mela problemoveho žáka,kvuli němuž prevzala nasi třídu.Deti jsou taky napjaté.Ke konci roku se jim jen prisla na par minut predstavit...Je vhodné prvni den přinést présent nebo dat dceři kytku,kdyz nejde o nastup do prvni tridy?děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, ne, nic se jí dávat nemusí - není k tomu důvod. Zdravím!

iz*
hodnocení

2x

Přivítat žáky po prázdninách by měla paní učitelka.

Nevidím důvod posílat nějaký dárek...

jandys
hodnocení

0x

Nemusíte nic řešit. Problém není zatím žádný.

buss
hodnocení

0x

Božíčku, o co ti jde? Prostě přijde nová učitelka a žáci na ni budou zvědaví. No co třeba jí dát 100 000?

andri*
hodnocení

Treba mi jde o to ze ten vztah s byvalou ucitelkou byl moc pratelsky.Hlidala jsem ji syna s Downovým syndromem,aby mohla nase deti ucit a nemusely mit supl.
Chtela bych mit i podobny vztah s novou pani ucitelkou.Neni to jak za komančů kdy rodice vubec neznaly vyucijiciho dokud neprisli na rodicovske sdruzeni.
Mame perfektní tridu,ucitelka se i snazila aby i deti spolu vychazeli.Jako rodice se schazime ke konci roku na rozlucce.Jsem moc rada.Slo mi jen o to,jestli na zacatku skolniho roku je vhodne prinest ucitelce kytku.Nic vic.

mp*
hodnocení

0x

Učitelka učí. Schopnosti žáka stejně neovlivní. Může být lepší či horší, ale to nijak nemění schopnosti jejich žáků. Neskládejte v ní velké naděje. Docela se bavím, když vidím své příbuzné, jak shání lepší školu pro své děti. Není to ve škole, ale v dítěti.

martinaa*
hodnocení

0x

Ne, žádné pozornosti a kytky nejsou na začátku roku nutné ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]