Zdravím, mám takový problém. Je mi 15 a už chodím na 5 školu. Prostřídala jsem to kvůli častému stěhování. Na všech školách jsem se cítila tak, jako každé dítě. - udělám vše proto, abych nemusela do školy! Akorát když jsem se přestěhovala a šla opět na jinou školu, nějak podezřelé moc se tu cítím dobře. Jsem nemocná, ale i tak jdu do školy. Je mi tam strašně dobře. Cítím se tam líp, jak doma! S moji třídní si strašně moc rozumím. Je to ta nejlepší osoba na světě. Píšeme si smsky, voláme si, posíláme pohledy,.. Vím, nepřijde vám to asi normální, ale mě ano. Moc jsem si ji oblíbila a moji třídu také. Teď už se můžu dostat k té otázce. JE TO NORMÁLNÍ NEBO SI MÁM NĚKAM ZAJÍT? :O Je mi proto děsně a bojím se, že jsem duševně nemocná. Prosím pomožte.
Proběhly tady nějaké otázky dívek, které se zamilovaly do učitelky a jejich laskavost si vysvětlovaly jako opětování své lásky. Nedokázaly pochopit, do jaké situace kantorku svým chováním dostávají. Nepatříš také k těm tazatelkám? Neptala ses už někdy? Anebo, nepleteš si zdvořilost a laskavost s něčím, co vůbec ani neexistuje a existovat nesmí?!
Doufám, že tomu tak není, ale je dobré na tuto možnost upozornit. Možná zvážit, jaké vztahy má učitelka obecně k ostatním nebo spíš k ostatní k učitelce, ale i pokud by jejich vztah byl nadstandardní (jako že trochu asi bude), nic zvláštního to znamenat nemusí.
Asi si jen překvapená po předchozích zkušeností, že se ti ve třídě líbí a že si dobře rozumíš s učitelkou, tak se z toho cítíš nepřirozeně, ale buď v klidu, nic divného na tom není. Buď ráda a užívej si to.
patulko též tě zdravím, duševně nemocná rozhodně nejsi.Podle toho, co píšeš, je paní učitelka moc fajn.Buď ráda,že máš tak skvělou třídní a hlavně,že se citíš mezi spolužáky velmi dobře.Zní to jako z pohádky.Když si toto přečtou někteří tvoji vrstevníci, můžou ti jen tiše závidět,že máte ve třídě tak pěkné vztahy.Předpokládám, že vzájemný kontakt (sms,volání atd) s paní učitelkou má vícero žáků ve třídě.Tak proč by ti mělo být děsně?.Nebo ve svěm nitru ještě cosi tajíš,co nechceš nahlas vyslovit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.