Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ISIC karta

Od: janu odpovědí: 5 změna:
Ve škole mi nabízejí zakoupení ISIC karty za 260 kč na rok . Je to k něčemu? Mám si ji pořídit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Co si ještě pamatuji, tak k tomu vždy dávali nějaé info + brožury, je to studentská karta na všelijaké slevy od kino přes oblečení, jidlo až po nákup knih, přesný výčet bude na jejich webu, takže dle mě se vyplatí.

kucharinka*
hodnocení

0x

Podle mě je to kravina, taky mi to nabízeli, ale kašlu to. Je to blbost , kničemu a drahá :) www.isic.cz ale přečtěte si o tom více, třeba vás to zaujme :)

filip17*

Kravina? Ještě na střední mně jako studentovi to ušetřilo dohromady přes 4000 za 1 rok, když jsem si to spočítal, takže kravina to určitě není ;)

vilik*

Odví jí se to od výše útraty, někdo má v dosahu zařízení, kde kartu využije, nám by se vyplatila maximálně na knihy. Ostatní slevy jsme měli poskytnuté i bez ISIC. Jenže knihy za 10000 za rok nekupuju, a i ty si dovedu koupit levněji. Takže by se nám vrátil sotva poplatek. Nejlepší bude, když si každý nejdřív prostuduje podmínky.

klarav
hodnocení

0x

Taky jsem na začátku přemýšlela, jestli do ní jít a nakonec jsem se rozhodla ji využívat a byla jsem spokojená. Měli (a stále mají) různé slevy pro studenty, takže jako chudý student jsem ušetřila dost peněz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]