Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
měla bych pro někoho možná hloupý dotaz.Za chvíli mě čekají zkoušky pro doplnění podkladů k hodnocení(byla jsem nemocná)a vůbec nevím,co je vhodné si tento den obléci..Já osobně bych si normálně vzala džíny a nějaké slušné tričko..ale bojím se,aby to nevypadalo,jako že jsou mi ty zloušky jedno
tak nevím,jestli toto je v pořádku a nebo by byly lepší třeba nějaké spol.šaty...co by jste si oblékli vy?nebo je tu někdo,kdo má reparát atd.za sebou?co jste měli na sobě?děkuji za rady
měla bych pro někoho možná hloupý dotaz.Za chvíli mě čekají zkoušky pro doplnění podkladů k hodnocení(byla jsem nemocná)a vůbec nevím,co je vhodné si tento den obléci..Já osobně bych si normálně vzala džíny a nějaké slušné tričko..ale bojím se,aby to nevypadalo,jako že jsou mi ty zloušky jedno
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]