Nejste přihlášen/a.
Tak jako jsem laik, na vojně jsem byl jen dva roky, ale logicky po dokončení vojenské školy by bylo nejlepší uplatnění u armády. Na policistku je dobrá policejní škola (žádná sranda, měl jsem jednu brigádnici, která jí chtěla studovat, a ty fyzické testy byly fakt kruté, dala to (myslím, že dnes je poručík)
doplněno 28.07.15 22:39:A to ještě byla Vysoká.
S každou střední školou můžete být po splnění příjmacích testů policistkou..
K tomu co píše kolega předemnou: Fyzické testy k PČR byly směšné a dnes jsou směšné ještě víc Stačí pohledat na interneru a uvidíte sama.
Být vámi, tak jdu na nějakou střední školu se kterou se uplatníte i v civilním sektoru. když vás např. ze zdravotních důvodů nevezmou do armády nebo k pčr, tak je ta škola k ničemu.
Myslím, že u armády je širší uplatnění, než u policie. Začneš nejspíše šlapat chodník. A co dál? Budeš mít sš s nějakým zaměřením, ne? Tak podle toho zaměstnání, ale dnes na spoustu míst stačí papír.
Na policistku je vhodná kdejaká sš, policejní školy mají zaměření, je třeba se rozhodnout co dělat. A po ukončení vojenské sš lze odejít kdekoliv?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.