Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás,letos budu nastupovat na Vš a chtěla jsem se zeptat na jednu věc ohledně rozvrhu. Myslím, že to asi je na většině škol podobné. Mám rozvrh a takovu tu tabulku kde si rozkliknu předmět, který si chci zapsat, mám tam všecko rozepsané akorát nerozumím jedné věci, jsou tam npsané u hodin taková čísla v závorkách např.
9:00 (3) 11:00 (4)
a pod tím je jméno učitele, je jasné že ta první čísla jsou časy ale ty v závorkách to mi je záhadou
nebo
10:00 (4) 11:00 (4)
Děkuji za vaše rady
to si myslím že asi ne
když mám u jednoho předmětu napsané př (přednáška) matematika a u toho právě čas
od - do
9:00 (3) 11:00 (4)
to podle mě naplnění nebude :/ ale i přesto díky za odezvu
doplněno 27.07.15 22:38:už jsem na to přišla, to je hodina
např na střední jsem měla 7 hodin,
tak např. ta 3 u těch 9.00 značí že se to jakoby vyučuje třetí hodinu
no o plůl jedenáctvé na mě přišlo osvícení
Zdravím, nelze říci, že to má většina VŠ podobné! Každá škola používá svůj systém, např. VUT systém Studis. Je nutno sledovat harmonogram či nápovědu pro systém. V případě nejasností kontaktujte správce či studujní oddělení. Pokud něco zapomenete, může to mít pro studium dosti fatální následky. Jakou školu budete studovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.