Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení o studiu - kde sehnat

Od: makyy odpovědí: 2 změna:

DObrý den, mám problém. Teď v létě jsem si našla brigádu u mamky v práci avšak jsem na uplne jiné hale a ani se nevidíme. Mistr potřebuje potvrzení o studiu, abych měla úlevy na daních, jenže kde ho sehnat teď o prázdnínách, do školy jsem volala i psala mail, nic neozvali se. Mám nějak zavolat na soukromej telefon učitelky? Jsem na střední. Nebo když jsem mamce nesla v září potrzení o studiu mámě, myslíte si že si ho nechali a že by to stačilo i mně na brigádu, že by si to předali, když jsem tam jenom na měsíc? Nebo jak to mam udelat. Chtějí originál. Díky..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Na stránkách školy musí být vystavená otevírací doba během prázdnin. Učitelka s tím nic neudělá, musí vám to vystavit sekretariát.

iz*
hodnocení

2x

Zkoušejte volat do sekretariátu školy

mezi osmou (devátou) až dvanáctou hodinou.

(Na e-mail radši moc nespoléhejte.)

Hlavně u zaměstnavatele podepište prohlášení poplatníka k dani z příjmu.

I kdybyste potvrzení nyní nesehnala, můžete slevu získat po skončení roku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]