Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvolání VŠ

Od: tttttt* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

v odvolání jsem napadl příklad, který měl dvě správné možnosti, i když všude uváděli, že je jen jedna správná... Tuto skutečnost ověřenou mám, takže s tou zde nechci zatěžovat... Probral jsem to s profesorem a v odvolání podložil několika odkazy.

Obávám se však, že pokud z nějakého důvodu nevyhoví tomuto bodu, opomenou takové ty "omáčkové", že jsem navštěvoval přípravné kurzy a že považuji za znevýhodňující, že zrovna jejich škola své kurzy neměla nebo na ně dostatečně neupozornila, protože na stránkách mají prázdné místo pod tímto odkazem atd. že jednoduše mě nevezmou kvuli tomu, že se děkanovi nebude líbit, že jsem napadl přijímací řízení..

Bral jsem to tak, že buď mě díky tomu ještě o něco zvýhodní nebo proste ne a budu klasicky spoléhat jen na pořadí, ale obávám se... Můžou mě z toho "pořadníku" vyloučit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x

Je to anpsane dost zmatene.

Navstevovani nebo nenavstevovani pripravnych kurzu nema zadny vliv na pripadne poradi/zvyhodneni v prijmacim rizeni. Bud si chodil nebo nechodil nebo ses mel pripravit jinak. Cili jedina sance, jak te zvyhodnit je, ze uznaji stiznost. spise bych se spolehal na to poradi...

ctenar*
hodnocení

0x

Proti cemu se vlastne odvolavas? Uz ti oznamili, ze te neprijimaji? Jestli se odvolavas proti rozhodnuti o neprijeti, tak proc te zajima nejake poradi? Je jen na dekanovi, jestli odvolani uzna nebo ne a prijme te.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]