Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se spolužáky

Od: hhh odpovědí: 5 změna:

Pavel Kopelent si na mě začíná moc dovolovat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Kopelenti, to jsou hajzlíci, ti si dovolovali vždycky. Také jsem jednoho znala a byl to neřád. Ale je fakt, že ještě horší byl Picek.

Na koupálku se dej do řeči s jiným klukem, nejlepší to bude s Frantou Novákem. A nešetři úsměvy. Až tě bude z koupálka Novák doprovázet a najednou odkudsi vyskočí Kopelent, ať mu Novák dá jednu do nosu. Kopelent se stáhne, půjde domů žalovat a Ty budeš mít klid.

Pěkné prázdniny a už se nenuď, na to je prázdnin škoda. Vždyť to jsou jenom 2 měsíce. Jaga.

eulalie*
hodnocení

2x

Aby zde člověk mohl dát smysluplnou radu, bylo by vhodné váš dotaz trošku rozvinout. Jak si Pavel Kopelent dovoluje? V čem spočívá jeho dovolování k vám?

pohanka*
hodnocení

2x

Vždyť jsou prázdniny! Nenudí se tady někdo.

hodnocení

0x

hhh, nedej se! Každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno. Pavla Kopelenta si drž pěkně od těla! A nedej se!

doplněno 07.07.15 18:23:

Junkers, nekritizujte mě, poraďte. Dobře, smysluplně, účelně!

junkers*

Kohopak jste měla vždy za p.delí, babko, že jste se nedala? Byla jste někdy sama, proti celé třídě, vysmívána a šikanována? Odpověď znám. Trochu empatie by to chtělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]