Nejste přihlášen/a.
Ahoj, právě jsem vyšel z 8. třídy a brzo si budu muset vybrat školu. Už mám obor IT, ale nevím kterou cestou se vydat a jak se na to mám připravit. Hledal jsem, ale je tam toho strašně moc - vývojář aplikací, developer, security manager, či správce sítě až mi z toho jde hlava kolem. Zatím mám zkušenost jen s CryEnginem. Hodně mě dost baví a kdyby se to dalo dohromady ještě s výborným platem tak by to bylo super. Díky
pokud vas bavi herni vyvojarina, tak potrebujete C#. Na cryengine se imho vykaslete... Unreal4 nebo Unity5
doplněno 02.07.15 19:57:to opravdu nevim (ale napriklad .NET, vbs), pokud mobilni aplikace, tak je zapotrebi java, pokud webove aplikace tak PHP, SQL, JS, HTML(5)), herni logika C#, JS, Lua, LSL. Z game engines doporucuju Unity5 (Personal), hlavne kvuli politiky financovani a rychlosti zpracovani, toto je napriklad vystup po 6ti hodinach prace z prazdneho projektu ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.