Dobrý den, dnes nám třídním učitelem bylo oznámeno že z důvodu špatného vedení školy tři nejlepší učitelé svá místa. Mezi žáky a zbytkem učitelského sboru to vyvolalo debaty. Ptám se vás na to jak je to ohledně petice (jelikož jsem nezletilý a mám částečnou podporu v uč. sboru) , a kam tuto žádost směřovat? Díky
Mně to nějak "nesedí" (nemohl sis něco mylně vysvětlit?).
Učitelé se rozhodli pro odchod sami,
nebo je vedení školy propustilo (neobnovilo smlouvy)?
———
Učitelé obvykle žáky neinformují o problémech s vedením školy ani s nimi případné problémy neřeší. Vědí, kam se obrátit a situaci řeší jinak. Učitel, který by žáky informoval o "špatném vedení školy", případně by se žáky o problémech diskutoval, podle mne není profesionál.
—
Zkusit lze zřizovatele nebo školskou inspekci.
K petici by se v případě nezletilých žáků měli připojit i rodiče.
Petice nemusi byt plje funicni. Lepsim resenim muze byt si promluvit se zrizovatelem skoly a nasledne celou lapalii nalezite popsat v novinach. Vcetje rozhovoru se zrizovatelem. Spatne svetlo na politickou karieru dokaze divy. Navic podporene verejnym minenim. Idealni je najit nekoho zainteresovaneho primo v novinach.
rumek
paw® takhle přišel o učitele češtiny a koukejte jak to dopadlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.