Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úkol z laborky

Od: veronika123* odpovědí: 5 změna:
Prosím chtěla bych poprosit ,jestli by mi někdo neporadil z úkolem do laborky. Vůbec si nevím rady. Díky za pomoc
Úkol z laborky
Úkol z laborky #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Toto bude těžký oříšek i na poradnu... Zadání úkolu je nečitelné. A nezačaly dneska náhodou už prázdniny?

veronika123*
hodnocení

Jsem na vysoké a v pondělí mám zkoušku na kterou musím donést tento úkol hotový.

jabraka*
hodnocení

0x

Trochu li obrázek vylepšíme snad půjde přečíst.

JB

doplněno 27.06.15 19:39:

do odměrné baňky objemu 50 ml nasypeme vzorek hydrochinonu a po rysku doplníme dest. vodou a řádně promícháme,Do kádinky odlejeme 10 ml vzorku a přidáme 10 ml HCl.Přilejeme destilovanou vodu tak,aby byla elektroda ponořena.(?)Do byrety si nalejeme dvojchroman sodný(?),kterým budeme titrovat.Titrujeme postupně po 1 ml a ve druhém měření u předpokládaného bodu ekvivalence po 0,5 mm byl mi přidělen vzorek č. 2.

Úkol z laborky #3

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud jsem pochopil úkol,jde o oxidaci hydrochinonu dvojchromanem.Měříme vodivost roztoku a vyhodnocujeme tím konec oxidace,tedy okamžik,kdy už není přítomný žádný hydrochinon.Po přidání rozhodující titrační dávky se projeví nějaký skok v měření.

JABRAKA

ctenar*
hodnocení

0x

No a co s tim mas delat? Vzdyt uz to mas cele zmerene.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]