Nejste přihlášen/a.
nedávno zemřel kamarádce muž - nebyli manželé, a aby jejich malý syn dostal sirotčí důchod, na úřadu požadovali, aby zdokladovala odpracované ( a započtené ) doby svého zemřelého muže od 15 let. Požadovali vysvědčení ze všech ročníků střední školy - i když je zřejmé, že bez absolvování těch nižších ročníků by asi do vyšších nepostoupil. Asi bude lépe vysvědčení ze střední školy uchovat..
Jestli jedete do zahraničí a uvažujete, že tam pravděpodobně zapustíte kořeny, tak je dost možné, že časem budou vysvědčení ze základní školy pro vás kouskem domova, nostalgie a vaše děti budou na ně hledět s nábožnou úctou. Já bych je tedy nevyhazovala, přeci jen jsou dokladem jistého stupně vzdělání, i když je nikdy nikdo vidět nechtěl.
Založ si složku na vysvědčení. 9 listů už tolik místa nezabere. A k nim přidávej. Stojí to za to, protože nikdy nevíš! Kolik tady padlo dotazů, že by chtěl studovat nebo se vyučit dál. Nikdy nic nikdo nemá míti za definitívní, neb nikdo nikdy neví, co se může státi. Já jsem takhle zafremačila první dekret, umístěnku. A jak jsem se zapotila, když jsem potřebovala doložit odpracované roky do důchodu!
To je čistě na vás,co si s ním uděláte. Já mám z nostalgie všechna vysvšdčení od 1 třídy i ze střední.Naštěstí jsou pěkná,tak jsem se s nimi před dětmi mohla klidně i pochlubit. :--))
Mám nejen všechna vysvědčení se ZŠ ale i z LŠU, mám deníčky a žákovské knížky, mám dopis rodičům, že jsem dostala důtku třídního učitele, maminka tyto věci pečlivě uchovala a tak i já jsem své dceři schovala i každý výkres, výrobek, vysvědčení, žákovské knížky. Po smrti tchána jsem uklízela několik krabic různých papírů a mimo jiného našla v šanonu pečlivě seřazená školní vysvědčení. NIC NEVYHAZUJTE!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.