Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám takový problém na střední škole. Půjdu do druhého ročníku středního odborného učiliště (obor: pečovatelka). Učební obor mě moc baví protože jsou tam staří lidi a ráda si s nimi povídám. Ale v naší třídě je kluk který se jmenuje Petr a je dost namachrovaný a vždycky mě nadává že jsem hnusná a nadává mě taky (určítě znáte ty dost sprosté slova). A já jsem mu kolikrát říkala že aby šel do prdele ale on mě nadával čím dál víc. Mám ve třídě jenom tři kamarádky které jsou stejné jako já. Petr mě i vyhrožoval že mě zbije, ale kdybych měla kluka tak by mě určitě pomohl ale já kluka opravdu nemám. Zatím jsem to mistrové nebo třídní učitelce neříkala určitě by z toho byli nějaké další problémy. Ale bojím se že mě něco udělá. děkuji za rady lidi )
Nejlepší obrana je útok.Jak ti začne nadávat,začni si jej nahrávat do mobilu jako video ať tě vidí nebo se snaž ať máš kolem sebe kamarádky jako svědky a klidně mu i řekni,jestli to nepřestane,tak to vše použiješ proti němu.Pokud toho nenechá nenápadně to oznam učitelce,nemusíš mluvit konkrétně,jen jí upozorni,že se něco takového děje.
Libi se mi ten napad si ho nahrat, natocit na mobil, alias poridit dukazy a pouzit je pak proti tomu zmetkovi. Neco podobneho jsem zazila v 10 letech, kdy jsem hrala zavodni tenis a na treninku jsem porazela kluka, kterej tim trpel, tak byl na me hnusnej a sprostej a ja coby 10 leta jsem pochopila, ze nejlepsi obrana je utok a vse tomu haj...zlikovi vracela..
Ahoj. A svěřila jste se v první řadě rodičům? Pokud to nechcete řešit s mistrovou, ani třídní učitelkou, možná by zabralo, kdyby si s ním promluvil důrazně Váš otec. Aby dotyčný viděl, že máte zastání. Nemusíte mít kluka, respekt vzbudí jistě i Váš otec. Nenechte se od nikoho šikanovat a nadávat si. Pokud se Vám to děje, svěřte se někomu včas.
Když se budeš aktivně bránit a dělat mu problémy, tak brzy zjistí, že mu to nestojí za to!
Jeho bych osobně ignorovala a řešila to rovnou se školou. Začala bych učitelkou a mistrovou a vyžadovala důrazně, ať to s ním řeší. Pokud by to nepomohlo, šla bych za rodičema (ideálně otec) a donutila, ať to opět se školou řeší. A znovu a znovu. Tak blbej, aby tě otravoval a musel potom řešit všechno se školou, není nikdo.
A já bych si s ním promluvil že jestli toho nehodlá nechat tak o tom plánuji někoho informovat - aby neřekl že jsi šla "hned" bonzovat- pokud není blb tak toho nechá protože taková hloupost za takový problém nestojí. No a kdyby nenechal tak bych to řekl, oni už ho poučí o správném chování, protože není možné aby se někdo takhle choval, když občas někdo někoho poštouchne tak dobře ale když je to dlouhodobé to už je jiné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.