Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikanují mě

Od: tereza123 odpovědí: 8 změna:

Ahojte, mám takový problém na střední škole. Půjdu do druhého ročníku středního odborného učiliště (obor: pečovatelka). Učební obor mě moc baví protože jsou tam staří lidi a ráda si s nimi povídám. Ale v naší třídě je kluk který se jmenuje Petr a je dost namachrovaný a vždycky mě nadává že jsem hnusná a nadává mě taky (určítě znáte ty dost sprosté slova). A já jsem mu kolikrát říkala že aby šel do prdele ale on mě nadával čím dál víc. Mám ve třídě jenom tři kamarádky které jsou stejné jako já. Petr mě i vyhrožoval že mě zbije, ale kdybych měla kluka tak by mě určitě pomohl ale já kluka opravdu nemám. Zatím jsem to mistrové nebo třídní učitelce neříkala určitě by z toho byli nějaké další problémy. Ale bojím se že mě něco udělá. děkuji za rady lidi :))

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Nejlepší obrana je útok.Jak ti začne nadávat,začni si jej nahrávat do mobilu jako video ať tě vidí nebo se snaž ať máš kolem sebe kamarádky jako svědky a klidně mu i řekni,jestli to nepřestane,tak to vše použiješ proti němu.Pokud toho nenechá nenápadně to oznam učitelce,nemusíš mluvit konkrétně,jen jí upozorni,že se něco takového děje.

petula00*

Tomu machýrkovi řekni,že na holku si dovoluje,ale ať to zkusí na kluka.Neboj,že by tě zbil.To snad až tek blbej být nemůže.

sendersas*
hodnocení

1x

Nijak řešit to nejde, nahlasit to mistryni nebo mistrovi *cert*

hodnocení

0x
Jaké problémy by mohly nastat kvůli tomu,že jednoho "namachrovaného blbečka" udáš své nadřízené?!
Žádné,on se uklidní a nechá tě na pokoji.Nebo čekáš na to,až ti opravdu namlátí? *bzum*

eivlis*
hodnocení

0x

Libi se mi ten napad si ho nahrat, natocit na mobil, alias poridit dukazy a pouzit je pak proti tomu zmetkovi. Neco podobneho jsem zazila v 10 letech, kdy jsem hrala zavodni tenis a na treninku jsem porazela kluka, kterej tim trpel, tak byl na me hnusnej a sprostej a ja coby 10 leta jsem pochopila, ze nejlepsi obrana je utok a vse tomu haj...zlikovi vracela..

hodnocení

0x

Ahoj. A svěřila jste se v první řadě rodičům? Pokud to nechcete řešit s mistrovou, ani třídní učitelkou, možná by zabralo, kdyby si s ním promluvil důrazně Váš otec. Aby dotyčný viděl, že máte zastání. Nemusíte mít kluka, respekt vzbudí jistě i Váš otec. Nenechte se od nikoho šikanovat a nadávat si. Pokud se Vám to děje, svěřte se někomu včas.

dhdtje
hodnocení

0x

Když se budeš aktivně bránit a dělat mu problémy, tak brzy zjistí, že mu to nestojí za to!

Jeho bych osobně ignorovala a řešila to rovnou se školou. Začala bych učitelkou a mistrovou a vyžadovala důrazně, ať to s ním řeší. Pokud by to nepomohlo, šla bych za rodičema (ideálně otec) a donutila, ať to opět se školou řeší. A znovu a znovu. Tak blbej, aby tě otravoval a musel potom řešit všechno se školou, není nikdo.

daniel*
hodnocení

0x

A já bych si s ním promluvil že jestli toho nehodlá nechat tak o tom plánuji někoho informovat - aby neřekl že jsi šla "hned" bonzovat- pokud není blb tak toho nechá protože taková hloupost za takový problém nestojí. No a kdyby nenechal tak bych to řekl, oni už ho poučí o správném chování, protože není možné aby se někdo takhle choval, když občas někdo někoho poštouchne tak dobře ale když je to dlouhodobé to už je jiné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]