Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doklasifikace v červnu i v srpnu

Od: lilien odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
prosím Vás o radu. V případě neklasifikace z důvodu nedostatku známek na konci 2. pololetí na SŠ je možné si známky doplnit ještě v červnu po uzavření klasifikace, nebo je to možné až na konci srpna? Chybí mi ještě dost známek z několika předmětů, a tak bych byla radši, kdybych si ještě mohla něco doplnit před prázdninami, abyvh toho neměla tolik najednou na konci prázdnin. Ty předměty, které bych si stačila dodělat v červnu, bych samozřejmě neměla na ještě napsané na výpisu z vysvědčen, ale jde mi o to, zda je to možné, i když se na naší škole dělají doklasifikace poslední týden v srpnu, tak jestli je to možné i teď v červnu po uzavření. Ptala jsem se jedné vyučující, u které mi chybí pár znamek, a ta říkala, že by to snad mohlo jít, když je to jen dopisování testů a nemusí u toho být žádná komise. Pak někdo jiný na mě koukal trochu divně, co mě to napadlo. Tak nevím. Mam i individuální plán zkoušení ze zdravotních důvodů, ale to na to asi nemá vliv,že.
Předem děkuji za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží pouze na vstřícnosti jednotlivých vyučujících.

hodnocení

1x
Promiň,jaksi nechápu,proč se ptáš nás? *nevi*
Od toho jsou tví kantoři,tvůj ředitel,tvá škola.
My neznáme Váš školní řád ani Vaše stanovená pravidla...

iz*
hodnocení

1x

Podle mne to nepůjde.

Dodatečná klasifikace má svá pravidla.

Jde o komisionální zkoušky.

Před koncem školního roku mají všichni zaměstnanci školy nejvíc práce, pochybuji, že bys mohla komisionální zkoušky složit ještě v červnu (nejspíš na ně před koncem roku nebude mít vedení školy čas).

Pokud by některý vyučují přistoupil "jen na dopsání testů", obešel by podle mne klasifikační řád.

Při dodatečné klasifikaci musíš prokázat znalost učiva minimálně za druhé pololetí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]